“Dårlig betjening”

Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 22. juli 2023

Holder rigtig meget af denne restaurant - dejlig mad og fantastisk udsigt, men er dybt chokeret over betjeningen d. 21. Juli 2023. Intet engangement fra personalet - ikke et smil - og der var absolut ikke travlt.
Dette har jeg aldrig oplevet før på dette ellers fantastiske sted.

Dato for besøg: juli 2023
    • Stemning
Tak, Lotte N
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 20. juni 2023

En af byens hyggeligste restauranter, og i hvert fald med en af byens bedste udsigter. Menukortet er forholdsvis beskedent, men retterne helt i orden og betjeningen kompetent og venlig, selv om der er travlt på en sommerdag. Priserne bestemt rimelige. - Når man nu bor ved siden af Tuborg, som lige har haft 150 års jubilæum, så ville det have været passende, hvis man kunne få en Rød Tuborg!

Dato for besøg: juni 2023
Tak, 624j_rgen_
Anmeldt 1. marts 2023

Hyggeligt sted med lækker mad og venlig betjening.
Dejlig udsigt til Øresund. Desværre kan det være et problem med parkering.

Dato for besøg: marts 2023
Tak, X1323SWhenrikl
Anmeldt 12. januar 2023

Vi kommer jævnligt i Hellerup Sejlklubs restaurant - mest til frokost!
Lækkert frisksmurt højtbelagt smørrebrød og dejlige håndmadder.
Hyggelige maritime omgivelser, god betjening og prisen er OK!
Området omkring Hellerup Havn er unikt med staudehaven, rosenhaven, legeplads og badestrand 😉

Dato for besøg: januar 2023
Tak, Frederikke02
Anmeldt 28. oktober 2022

Vi havde læst de mindre gode anmeldelser, men tænkte at de vel havde fået restauratøren til at stramme op.

Men desværre nej, maden er stadig kedelig fremstillet af halvfabrikata.

Der er en dejlig udsigt og god atmosfære, så det trækker op. Ærgeligt at mulighederne ikke udnyttes bedre.

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, karsten a

Rejsende, der kiggede på Restaurant Hellerup Sejlklub, kiggede også på

Hellerup, Gentofte Kommune

København, Sjælland

Har du været i Restaurant Hellerup Sejlklub? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering