“Hyggelig restaurant med sød betjening og fantastisk udsigt!”

Restaurant Hellerup Sejlklub
Få mad leveret
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 12. januar 2023

Vi kommer jævnligt i Hellerup Sejlklubs restaurant - mest til frokost!
Lækkert frisksmurt højtbelagt smørrebrød og dejlige håndmadder.
Hyggelige maritime omgivelser, god betjening og prisen er OK!
Området omkring Hellerup Havn er unikt med staudehaven, rosenhaven, legeplads og badestrand 😉

Dato for besøg: januar 2023
    • Mad
Tak, Frederikke02
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 28. oktober 2022

Vi havde læst de mindre gode anmeldelser, men tænkte at de vel havde fået restauratøren til at stramme op.

Men desværre nej, maden er stadig kedelig fremstillet af halvfabrikata.

Der er en dejlig udsigt og god atmosfære, så det trækker op. Ærgeligt at mulighederne ikke udnyttes bedre.

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, karsten a
Anmeldt 28. december 2021

Jeg havde bestilt bord for min søster, som gerne ville spise med sin familie på en restaurant ved en havn, men da mange var lukkede her mellem jul og nytår, faldt valget på restaurant Hellerup Sejlklub. MEN så fik jeg læst nogle meget negative anmeldelser om stedet, så det var meget tæt på en aflysning. Vi 6 fik dog en meget fin betjening af 2 søde venlige piger, maden kom hurtigt og samtidigt, og den var meget lækker og velsmagende (3 gange burger, 2 stjerneskud og 1 gang muslinger). Dog var min søster lidt ked af, at hun ikke havde bestilt den pandestegte rødspætte i stjerneskuddet. Så det var en meget positiv oplevelse👍

Dato for besøg: december 2021
    • Mad
Tak, 613fredem
Anmeldt 23. november 2021 fra mobile enheder

Rigtig dårlig oplevelse bestilte pastaret der var kold da den kom ind - blev sendt retur til køkken og der gik 2 min så kom den retur med en tallerken ovenpå formentlig efter en tur i microovnen.
Maden var stadig ikke varm!
En burger med tilbehør der var fritterne gode men burgeren var kold indeni.
Bagefter blev der bestilt en isdessert til er barn - den var mega lang tid undervejs!
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse

Dato for besøg: november 2021
1  Tak, Ajako
Anmeldt 11. oktober 2021 fra mobile enheder

God frokostanretning - betjening i top. Hyggeligt lokale med skøn udsigt til Øresunds bølger, så bliver det ikke meget bedre

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, joergen-q

Rejsende, der kiggede på Restaurant Hellerup Sejlklub, kiggede også på

Hellerup, Gentofte Kommune

København, Sjælland

Har du været i Restaurant Hellerup Sejlklub? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering