God genvej på cykel til Nørrebro - lidt ukendt område. Hunde kan ikke komme ind på selve gravpladsen men mindelunden er hyggelig og ret stille til en gåtur
Første besøg med vores teenager piger - syntes tiden var inde til at fortælle den om krigen og de mange modige mænd der ofre deres liv for et frit Danmark.
Vi kommer helt klart tilbage til en guide tur senere på året.
Flot mindelund og hårrejsende at se henrettelsespladsen, hvor man stod og tænkte på hvordan det var for de stakkels modstandsfolk at gå ned til pladsen.
Kære Carsten,
Tak for din gode anmeldelse af Mindelunden. Vi er i gang med at udvikle formidlingen på steder så man på sigt fx. kan lytte til en podcast under sit besøg, eller når man kommer hjem i sofaens varme. Vi håber meget på at se dig igen.
Vi kom til en meget velholdt have med utrolig mange børn fra skoler, som blev belært af en rundviser fra mindelunden.
Alle grave var meget flot holdt, samt monumenterne. Der lå dog en krans hvor alle blomsterne var i "plastik", så hlder den også længere.
selve henrettelsepladsen var noget for sig selv, det var ligesom man kom 75 år back in time. Træstoplerne var dog skiftet ud med messingstolper.
Tusind tak for din fine beskrivelse af jeres besøg i Mindelunden. På Facebook og lnstagram er vi begyndt at dele historier om hændelser og personer i relation til stedet for at give besøgende endnu mere viden om de personer, som vi husker i Mindelunden.
Indgang gratis. Der er rundvisning lørdag og søndag -
Meget interessant og oplysende - kan anbefales!
Tusind tak for din gode anmeldelse af Mindelunden :)
Mvh,
Mindelunden
Jeg er kommet i Mindelunden hele mit liv. Som barn med min morfar og som voksen med min søn. Det er altid bevægende at bruge nogle timer til minde disse tapre mennesker, der gav alt. Den pågående renovering tegner i øvrigt til at forbedre oplevelsen og forstyrrer ikke nævneværdigt besøget.
Hej Henrik,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at Mindelunden er et sted som du og din familie besøger.
Mvh,
Mindelunden