Rigtig god mad - og rigeligt af det! Friske lækre råvarer og sød betjening. Meget rent og pænt. Godt sted.
Mange tak
Utrolig dårlig service, betjeningen var uforskammet, og maden er ikke pengene værd.
Hygiejnen er lige ledes ikke i top
Falsk anmeldelse
Utrolig dårlig service og hygiejne. Personalet er desideret uforskammet, og maden er ikke pengene værd.
Ikke her hos os
Vi vil helt klar anbefale at tage et besøg på Marks spisehus! Vi fik stegt flæsk, det smagte SÅ godt! Ligesom en god omgang hjemmelavet mad, som netop er en mangelvare. Min søn fik en børneboks med nuggets, som var hjemmelavede og rigtig gode og fine overraskelser i.
5 stjerner herfra - kan anbefales til både børn og voksne! Vi kommer helt sikkert igen!
God dag
Mange tak
Bestilte to stk. smørrebrød til frokost.
Fiskefilet - som var glimrende, frisk fisk og friskstegt.
Og hønsesalat - som var outstanding. Drysset med små stykker saftigt kylling, med rigtigt sprød bacon og ikke mindst hjemmesyltede rødløg.
Et virkeligt godt måltid.