Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect for a night before flying”
Anmeldelse af MO.OM Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
MO.OM Hotel
Vurderet som nr. 2 ud af 2 hoteller i Olgiate Olona
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 10. oktober 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
Tak, Louise D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (675)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

48-52 af 675 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Travelsanman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, leb-rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Easytobook.com
Tak, 201hiwas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 7. marts 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, SabraSa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Olgiate Olona
0,5 km væk
Hotel D120
Hotel D120
Nr. 1 af 2 i Olgiate Olona
519 anmeldelser
12,8 km væk
Starhotels Grand Milan
0,9 km væk
Le Robinie Hotel & Congress Center
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,1 km væk
Hotel Pineta
Hotel Pineta
Nr. 1 af 2 i Busto Arsizio
107 anmeldelser
4,6 km væk
Palace Hotel Legnano
Palace Hotel Legnano
Nr. 2 af 9 i Legnano
327 anmeldelser
12,3 km væk
Peralba Motel
Peralba Motel
Nr. 5 af 6 i Saronno
150 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i MO.OM Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om MO.OM Hotel

Adresse: Via San Francesco d'Assisi 15, 21057 Olgiate Olona, Italien
Beliggenhed: Italien > Lombardiet > Province of Varese > Olgiate Olona
Faciliteter:
Bar/lounge Drikkevaresortiment Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 2 hoteller i Olgiate Olona
Prisområde: 379 kr.-878 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — MO.OM Hotel 4*
Antal værelser: 144
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på MO.OM Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering