Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastique!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Angelica Blue Bed & Breakfast
Vurderet som nr. 19 ud af 144 B&B'er/kroer i Montreal
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 2. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The two rooms downstairs have a shared bathroom- choose a room upstairs if you are not comfortable s...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, mvrandshker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (184)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

122-126 af 184 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Didn't see the other rooms, but I was in the Victorian and it was lovely!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, mollywallah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Royal Room was great - only 1 of 2 on top floor!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, RD_VT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: There are rooms with a private bath. My niece and her boyfriend slept in the "Royal" room...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jewelweed2011
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2011
Google Oversæt

Værelsestip: 2nd & 3rd floor rooms; quiet side-street
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Tourguide030
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Montreal
Le Plateau Mont-Royal
Gingerbread Manor Bed & Breakfast
Olympic Park & Hochelaga-Maisonneuve (HoMa)
La Conciergerie
La Conciergerie
Nr. 22 af 144 i Montreal
128 anmeldelser
The Village (Gay Village)
La Loggia Art & Breakfast
La Loggia Art & Breakfast
Nr. 10 af 144 i Montreal
327 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
The Village (Gay Village)
Bed & Breakfast du Village - BBV
Quartier des Spectacles
Victorian Heritage
Victorian Heritage
Nr. 4 af 144 i Montreal
237 anmeldelser
The Village (Gay Village)
Le St-Christophe
Le St-Christophe
Nr. 43 af 144 i Montreal
14 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Angelica Blue Bed & Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Angelica Blue Bed & Breakfast

Adresse: 1213 Sainte Elizabeth, Montreal, Quebec H2X 3C3, Canada
Beliggenhed: Canada > Quebec > Montreal > Quartier des Spectacles
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Roomservice
Hotelstil:
Vurderet som nr. 19 ud af 144 B&B'er / kroer i Montreal
Prisområde: 608 kr.-1.038 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Angelica Blue Bed & Breakfast 4*
Antal værelser: 5
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Angelica Blue Bed & Breakfast. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Angelica Blue Bed And Breakfast
Angelica Blue Hotel Montreal

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering