“Forfærdelig betjening”

Beskrivelse: Sushi i Tisvildeleje
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Sushi i Tisvildeleje
Anmeldt 3. oktober 2023 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg kom spontant forbi, da vi havde hørt super godt om deres mad. Vi bliver mødt af en super sur mand, som mener han SLET ikke havde bord til os. Da vi så spurgte om vi kunne få “to-go” og sætte os på stranden, fik vi snerrende af vide at vi spildte hans tid, og at hvis vi åbnede øjnene, kunne vi se han stod i bestillinger til halsen.

Omvendt, tog vi til Hillerød, og fandt den bedste sushi-restaurant! Den hedder Unkai i Hillerød, og er kun 20 minutters kørsel fra Tisvilde. Kan stærkt anbefale Unkai! Men kommer aldrig tilbage til Umai

Dato for besøg: august 2023
2  Tak, louisefJ7622DH
Henrik Damgaard, Owner hos Restaurant Umai, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. oktober 2023

Hej Louise.

Du skriver at du har anmeldt restauranten den 3 oktober. Der er vi lukket, så kan du komme ind på hvilken dag du har været der?

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Sprog

Anmeldt 20. juli 2023 fra mobile enheder

Rigtig godt at vælge kvalitet fremfor kvantitet

Var forbi under Musik i Lejet, og selv om mange festivalgæster gik forbi Umai, så var der da pænt fyldt op da vi gik.

Vi valgte nogle velsmagende forretter herunder forårsruller. De to relativ store forårsruller smagte virkelig godt ikke mindst efter et dyo i chillmajonæsen

De øvrige ruller var dom hentet på øverste hylde.

Formidable📣

Kan kun anbefale den gide mad, øk og ikke mindest den gode service

Tak for verdensklasse service og god stemning. Det var tydeligt at mange af de optrædende kom forbi Umai for at puste ud, slappe af og nyde maden

Dato for besøg: juli 2023
Tak, A-Anmelder
Anmeldt 17. juli 2023 fra mobile enheder

En uforglemmelig smag af mad.

Det var overraskende godt. Maden var tilberedt med kærlighed. De sødeste tjener. Vi er kæmpe fan af det hele

Dato for besøg: juli 2023
Tak, Sohela T
Anmeldt 22. april 2023

Det beste sushi jeg har fået til dato, risen var perfekt og fisken af den beste klasse,
Stemingen på stedet var hyggelig og varm, alt i alt en super oplevelse
En perle i tisvilde

Dato for besøg: april 2023
    • Mad
Tak, Mkonge1412
Anmeldt 18. marts 2023 fra mobile enheder

Fantastisk og helt sublim madoplevelse. God betjening, hyggeligt og romantisk! Vi kommer helt sikkert igen! Prøv det!!

Dato for besøg: marts 2023
Tak, MariaNedergaard

Rejsende, der kiggede på Restaurant Umai, kiggede også på

Tisvildeleje, Gribskov
Tisvildeleje, Gribskov

Har du været i Restaurant Umai? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering