Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
142 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 05/08/21
142 $
135 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 06/08/21
Orbitz.com
Expedia.com135 $
Hotels.com135 $
Priceline142 $
Vis 13 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Medlemsvurdering
24
19
15
6
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
24
19
15
6
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
19-24 af 77 anmeldelser
Anmeldt d. 18. maj 2016

Vi brugte stedet i forbindelse med et stort internationalt idrætsstævne.
Lejligheder i forskellige størrelser gav den fleksibilitet, vi havde brug for
Gode badeværelser og køkken
Meget venligt og hjælpsomt personale
God forplejning

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Carl Erik H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. november 2015

Skønne rammer for både kursus del og det sociale. Forplejning og betjening i særklasse. Alt fremstod velholdt og up to date og fungerede, stort dejligt værelse med god komfort og alle nødvendige info.
I er allerede anbefalet videre

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Jette Ejlebæk S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. november 2015

Dejligt rent, stort og varmt værelse. Søde personaler og hyggelige fællesarealer. Kursuslokalet var stort og godt - alt fungerede.
Service i top.
Generelt en rigtig god oplevelse.
Jeg vender gerne tilbage med familien.

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, danhostelsilkeborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. november 2015

Perfekt stort værelse. fint møbleret. dejligt stort badeværelse. rent og fint overalt.
Maden var helt i særklasse. Og der var meget fin og service. Jeg skulle afsted før morgenmaden blev serveret, men da jeg gjorde opmærksom på min tidlige afrejse blev der stillet fin morgenmad frem til mig før tid

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, AndersBune
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. november 2015

Fantastisk dejligt sted. Jeg besøgte stedet i forbindelse med en konference.
Super lækre ferielejligheder med alt hvad der er brug for.
Dejlig mad og smukke omgivelser. Alt rent og velholdt.
Personalet var imødekommende og professionelle.

Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Aunstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser