Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“One of the nicest places”
Anmeldelse af Antigonish Victorian Inn

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Antigonish
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Antigonish Victorian Inn
Vurderet som nr. 1 ud af 11 B&B'er/kroer i Antigonish
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 11. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: we preferred rooms with adjoining bathrooms. #11 and #12 were perfect.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Ballpointguy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (168)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

73-77 af 168 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, deedub47
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Room 4 is the best
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, hwh427
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Christine B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
1  Tak, Beverly S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Antigonish
2.5 km væk
Antigonish Evergreen Inn
Antigonish Evergreen Inn
Nr. 1 af 6 i Antigonish
567 anmeldelser
6.8 km væk
Coastal Inn Antigonish
Coastal Inn Antigonish
Nr. 3 af 6 i Antigonish
222 anmeldelser
0.1 km væk
Maritime Inn Antigonish
Maritime Inn Antigonish
Nr. 2 af 6 i Antigonish
186 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.9 km væk
Claymore Inn
Claymore Inn
Nr. 5 af 6 i Antigonish
89 anmeldelser
6.1 km væk
Azelia Farmhouse B & B
Azelia Farmhouse B & B
Nr. 2 af 11 i Antigonish
135 anmeldelser
1.6 km væk
Homeward Inns of Canada
Homeward Inns of Canada
Nr. 6 af 6 i Antigonish
141 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Antigonish Victorian Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Antigonish Victorian Inn

Adresse: 149 Main St, Antigonish, Nova Scotia B2G 2B6, Canada
Beliggenhed: Canada > Nova Scotia > Antigonish
Faciliteter:
Tekøkken
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 11 B&B'er / kroer i Antigonish
Antal værelser: 13

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering