Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Such a beautiful location, nice atmosphere and friendly personnel”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant
Vurderet som nr. 3 ud af 16 hoteller i Tofino
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløberePlatin-niveau
Anmeldt 20. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I believe all rooms are nice, but we stayed in the Premium on ground floor and still had a great vie...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Mats G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.352)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

944-948 af 1.352 anmeldelser

Anmeldt 9. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Get the corner rooms with views in two directions.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Ed K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: #309 I think is probably the best room in the Point Building. Its expensive, but you get a room you...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Doris J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
12  Tak, GreenApple07
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guestrelationswick, Guest Relations Coordinator hos Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. november 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Ian J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
guestrelationswick, Guest Relations Coordinator hos Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. november 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Tofino
1.0 km væk
Best Western Tin Wis Resort
2.7 km væk
Pacific Sands Beach Resort
0.8 km væk
Ocean Village Beach Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.4 km væk
Middle Beach Lodge
Middle Beach Lodge
Nr. 7 af 16 i Tofino
1.080 anmeldelser
201.5 km væk
Magnolia Hotel And Spa
Magnolia Hotel And Spa
Nr. 2 af 49 i Victoria
2.805 anmeldelser
206.3 km væk
Oak Bay Beach Hotel
Oak Bay Beach Hotel
Nr. 3 af 49 i Victoria
1.297 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant

Adresse: 500 Osprey Lane at Chesterman Beach, Tofino, Britisk Columbia V0R 2Z0, Canada
Telefonnummer:
Beliggenhed: Canada > Britisk Columbia > Vancouver Island > Alberni-Clayoquot Regional District > Clayoquot Sound > Tofino
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 familiehotel i Tofino
Nr. 1 romantisk hotel i Tofino
Nr. 2 grønt hotel i Tofino
Nr. 3 hotel ved stranden i Tofino
Prisområde: 1.713 kr.-3.210 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant 5*
Antal værelser: 75
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Wickaninnish Inn and The Pointe Restaurant. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Wickaninnish Inn And The Pointe Restaurant Hotel Tofino
The Wickaninnish Hotel And Pointe

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering