Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grand Welcoming-Home away from Home”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Grand Velas Riviera Nayarit
Vurderet som nr. 1 ud af 28 hoteller i Nuevo Vallarta
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 10. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Amanda-Kristina
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Velas M, Guest Relations Manager hos Grand Velas Riviera Nayarit, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.674)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.576-1.580 af 2.674 anmeldelser

Anmeldt 3. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Angela S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Velas M, Guest Relations Manager hos Grand Velas Riviera Nayarit, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, linbon
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We upgraded to the Ambassador Suite. It was worth it especially for couples who want private time o...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, flightattendant77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ixchel M, Guest Relations Manager hos Grand Velas Riviera Nayarit, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. november 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
8  Tak, David T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ixchel M, Guest Relations Manager hos Grand Velas Riviera Nayarit, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. december 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Nuevo Vallarta
4,4 km væk
Villa del Palmar Flamingos Beach Resort & Spa Riviera Nayarit
4,4 km væk
Villa La Estancia Beach Resort & Spa Riviera Nayarit
6,4 km væk
Velas Vallarta
Velas Vallarta
Nr. 6 af 122 i Puerto Vallarta
3.792 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
6,4 km væk
Casa Velas
Casa Velas
Nr. 2 af 122 i Puerto Vallarta
1.619 anmeldelser
1,3 km væk
Hard Rock Hotel Vallarta
Hard Rock Hotel Vallarta
Nr. 6 af 28 i Nuevo Vallarta
4.758 anmeldelser
1,2 km væk
Marival Residences Luxury Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Grand Velas Riviera Nayarit? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Grand Velas Riviera Nayarit

Adresse: Av. Cocoteros, 98 Sur | Riviera Nayarit, Mexico C.P. 63735, Nuevo Vallarta 63735, Mexico
Telefonnummer:
Beliggenhed: Mexico > Pacific Coast > Nayarit > Riviera Nayarit > Nuevo Vallarta
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 spahotel i Nuevo Vallarta
Nr. 1 familiehotel i Nuevo Vallarta
Nr. 1 romantisk hotel i Nuevo Vallarta
Nr. 1 hotel ved stranden i Nuevo Vallarta
Nr. 1 bedste feriestedshotel i Nuevo Vallarta
Nr. 1 luksushotel i Nuevo Vallarta
Nr. 2 forretningshotel i Nuevo Vallarta
Prisområde: 3.169 kr.-9.469 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Grand Velas Riviera Nayarit 5*
Antal værelser: 267
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Grand Velas Riviera Nayarit. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Grand Velas All Suites And Spa Resort
Grand Velas All Hotel Nuevo Vallarta
Grand Velas Hotel
Grand Velas Nuevo Vallarta
Grand Velas Vallarta

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering