Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Unhappy”
Anmeldelse af The Grand Mayan

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Puerto Penasco
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
The Grand Mayan
Vurderet som nr. 8 ud af 21 hoteller i Puerto Penasco
Anmeldt 3. november 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Disappointment, for the price I paid for my Time Share, not at all the quality I was originally show...
Vis flere værelsestip
Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, terrimurph
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Socialmediamanager1, Manager hos The Grand Mayan, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. november 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

9-13 af 17 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
2  Tak, Erica H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Socialmediamanager1, Manager hos The Grand Mayan, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. november 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. oktober 2017
Google Oversæt

Værelsestip: The WIFI was very slow, and it was annoying to have to log in each time you used it. I think it wou...
Vis flere værelsestip
Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, Gail G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017
Google Oversæt

Overnattede: September 2017, rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, mdmirando
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms are good. The golf course side is quieter and does not have any sun on it
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, tequilaron
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Puerto Penasco
3,1 km væk
Las Palomas Beach & Golf Resort
Las Palomas Beach & Golf Resort
Nr. 1 af 21 i Puerto Penasco
738 anmeldelser
1 km væk
Penasco Del Sol Hotel
Penasco Del Sol Hotel
Nr. 3 af 21 i Puerto Penasco
810 anmeldelser
1,8 km væk
Best Western Laos Mar Hotel & Suites
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,9 km væk
Casa Blanca Golf Villas
Casa Blanca Golf Villas
Nr. 9 af 21 i Puerto Penasco
20 anmeldelser
1,9 km væk
Playa Bonita Hotel
Playa Bonita Hotel
Nr. 6 af 21 i Puerto Penasco
220 anmeldelser
1,7 km væk
Hotel Paraiso del Desierto
Hotel Paraiso del Desierto
Nr. 11 af 21 i Puerto Penasco
44 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Grand Mayan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Grand Mayan

Adresse: KM. 24 Carret. Penasco-Caborca, Puerto Penasco 83500, Mexico
Beliggenhed: Mexico > Northern Mexico > Sonora > Puerto Penasco
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 8 ud af 21 hoteller i Puerto Penasco
Antal værelser: 179

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering