Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Barcelo Maya Colonial(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
292 $
Bookit.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Barcelo Maya Caribe(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
292 $
Bookit.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Ved stranden
Barcelo Maya Palace(Puerto Aventuras)
360 $
Bookit.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Barcelo Maya Beach(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
292 $
Bookit.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Omni Puerto Aventuras Beach Resort(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
126 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Barcelo Maya Tropical(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
337 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
LM by Inmense(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
115 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
370 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Aventuras Club(Puerto Aventuras)(Meget for pengene!)
287 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (10.462)
Filtrer anmeldelser
10.462 resultater
Medlemsvurdering
4.838
3.541
1.262
511
310
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.838
3.541
1.262
511
310
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 10.462 anmeldelser
Anmeldt for 23. marts 2015

Alt i alt en dejlig ferie på jeres hotel, da vi endelig havde fået et værelse der var til at holde ud.
Det virker som om, I har et system der ikke fungerer med betalingerne.Nogen steder kan man kun handle hvis man har kontanter (cigarer og spa), andre steder kan de ikke modtage penge (kiosker og butikker)
Jeres menige personale var over al forventning, de er søde og rare, de sprang og hoppede for os uanset hvilket tidspunkt af døgnet vi spurgte efter noget. Derimod var jeres mellemledere meget reserverede, nærmest hovne eks. Når man kommer ind til buffeten og bliver spurgt om hvor mange man er, og man bliver vist forbi 50 tomme borde for at få fyldt restauranten op fra den ene ende, det virker ikke rart at blive gennet afsted som kvæg på den måde.
Det virker heller ikke så rart at blive antastet gentagne gange for at blive inviteret på morgenmad i den Italienske restaurant(hvor vi kunne spise hver dag hvis vi ville da vi allerede var opgraderede til privilegerede), og det så viste sig at det bare var for at se om de kunne få os til at investere penge i jeres hoteller.
Jeres strand er ikke særlig badevenlig, det ligner sandstrand på alle jeres billeder men er i stedet klipper og sten der er meget skarpe i kanterne og derfor er ubehagelige/umulige at gå på .
Ved poolen er det næsten umuligt at få en solseng eller stol, da alt er optaget af håndklæder hele dagen, selvom hotellet skriver at det er "forbudt".
Det er heller ikke muligt at finde et sted uden støj eller musik.
Alt i alt et godt hotel på et dejligt sted, men det lever slet ikke op til forventningerne.

  • Overnattede: februar 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Bente1960
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
catrivieramaya1, Director General hos Catalonia Riviera Maya, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2015
Google Oversæt

Dear Bente1960,

First of all we would like to thank you for writing your opinion about your stay in our hotel, as the opinion of our guests is very important for us.

We guarantee that we will seriously consider your feedback to improve our service.

We hope you decide to return to visit us in the near future in order to give us the opportunity not only to meet, but to exceed your highest expectations.

Best Regards,

Hotel Manager.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 25. november 2014 fra mobile enheder

Startede med at bo på et standard værelse, hvilket var ret skuffende plus at mit værelse var på søster hotellet ved siden af. På dette værelse der får man ikke automatisk fordelt vand på flaske. Det skal man selv købe, eller gemme de gamle flasker, som man så kan opfylde ved baren.
Forhørte mig om opgradering og endte med at få et luksus værelse med udendørs badekar og balkon. Det kostede mig en hel del og det var det hele værd. Maden var rigtig god og der kan jeg slet ikke klage over. Super flot hotel som jeg varmt kan anbefale og som jeg selv gerne vil tilbage til.

Overnattede: marts 2014, rejste alene
1  Tak, Susanne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 23. marts 2012

Vi er netop vendt hjem efter 14 dejlige dage på Riviera Maya / Yucatan Beach. Et fantastisk hotel med alt hvad man kan ønske sig. Hotellet har flere pool-områder så der er altid en solstol ledig uanset om du ønsker at være ved aktiviteterne eller ved "stille" område. Derudover er der stranden hvorfra du også kan snorkle. Der er barer ved alle pool-områderne samt en ved stranden - alle med et kæmpe udvalg af dejlige kolde drikke :o) Hotellet har 7 restauranter, 5 à la carte-restauranter som du kan vælge frit imellem 4 gange om ugen og 2 buffet restauranter med et meget afvekslende udvalg. Den eneste grund til at vi ikke giver hotellet 5 point er, at der simpelthen er så lydt på værelserne at du kan høre naboen tale samme.... eller for den sags skyld snorke !
Alt i alt er det bestemt en hotel vi vil anbefale - men husk ørepropper :o)

  • Overnattede: marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, fam_Jensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 3. november 2011

Catalonia Riviera Maya ligger perfekt ud til en dejlig lille bugt med klipper og en dejlig sandstrand. Selve området er flot og meget vedligeholdt, Kan godt lide at bygningerne er i Mexicansk stil med søgræs på tagene, meget flot. Restauranterne er i top, søde og servicemindede tjenere. Der er forskellige temaer i restauranten i løbet af ugen, dejlig afvekslende. Der er kommet børnemenuer: Stranden og poolområdet er dejligt vedligeholdt og rengjort hver morgen. Vi blev overrasket af orkanen RINA. Hotellets information og retningslinier under orkanen var tiptop, der blev passet godt på os. Kan varmt anbefale dette hotel, både til børnefamilier, 3 generationers rejsende og par.

  • Overnattede: oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
7  Tak, Amagerpigen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 3. marts 2011

Selv om der står family hotel - er det en stor løgn! der er ingen høje stole (der er to pr. spisested, hvilkget gør, at man slås om dem), der er ingen børnemad (kun specielle retter såsom ris med seafood - prøv at få en pige på 6 år til at spise det), hvilket gør at ungerne intet mad spiste i 14 dage og der er ingen børnebestik. prøv at stik verdens største gaffel i munden på en 3 års dreng. der er ingen børneglas, så ungerne sad med kæmpe vin-glas. vores dreng fyldt 3 år og vi have aftalt ´med receptionen at vi skulle holde en lille fest og have bestilt kage (vi var 8 mennesker som sad klar og ventede), da jeg have rykket for kagen 3 gange, fik vi verdens ulækreste kage som var lavet på 2 min. Min knægt kunne have lavet den bedre. disse episoder kendetegner hotellet. pænt på ydersiden, men ser man nærmere smuldre det! øv for en trist oplevelse!

  • Overnattede: februar 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
1  Tak, koegedrengen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser