Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.129)
Filtrer anmeldelser
1.129 resultater
Medlemsvurdering
447
420
171
62
29
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
447
420
171
62
29
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.129 anmeldelser
Anmeldt d. 6. maj 2019

Vi var glade for selve hoteller, men parkerings betingelserne var dyre og uoverskuelige.
Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan læse sig frem til reglerne og heller ikke få den nødvendige hjælp i receptionen.
På grund af det, vælger vi næste gang et andet hotel.
Jytte og Jens Ole, Danmark

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Wanderer21113030869
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ScandicFornebu776, Manager hos Scandic Fornebu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. maj 2019
Google Oversæt

Hei

Tusen takk for di tilbakemelding, hyggelig å høre at dere hadde det fint under deres opphold.

Vi samerbeide med Apcoa som eier p-huset, send oss gjerne en mail med ting vi kunne ha foreslått til dem for å kunne forbedre gjester opplevelse:)

Vi håper dere vil gi oss en sjanse til i fremtiden, skulle være sånn, send oss en mail så prøver vi å forklare på den best mulig måte hvordan parkering fungerer.

velkommen tilbake

Ferdinando

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. februar 2019

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
ScandicFornebu776, Manager hos Scandic Fornebu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. februar 2019
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 2. december 2018 fra mobile enheder

Rigtig fint og velholdt hotel. Har en fin placering. Værelserne er gode og sengene er også fine. Indcheckning gik nemt og effektivt.
Morgenmadsbuffeten er også god og der er et fint udvalg at vælge mellem.
Ok wireless anlæg

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, 922henrika
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ScandicFornebu776, Manager hos Scandic Fornebu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. december 2018
Google Oversæt

Hei

tusen takk for din tilbakemelding:) utrolig hyggelig å se at dere hadde så fint hos oss

velkommen tilbake

Ferdinando

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2018

Personalet var yderst servicerende , hurtige og høflige. Værelset var flot og godt møbleret. Kvaliteten er i top. Hotellet er beliggende med udsigt til Oslo fjord og udsigten var formidabel fra værelset. Udearealerne kan ikke ønskes bedre.Offentlig transport er lige om hjørnet
Der er intet negativt at sige om hotellet eller beliggenheden.

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Britta425
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Reiseivrig, General Manager hos Scandic Fornebu, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2018
Google Oversæt

Hei Britta,

Så hyggelig å høre at dere satt pris på service på Scandic Fornebu og synes at kvaliteten er topp. Det betyr mye for oss og gir oss stor inspirasjon I hverdagen.

Hjertelig velkommen tilbake.

Mvh
Scandic Fornebu

Toril Flåskjer
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2018


Hotellet er relativ nyt og i høj kvalitet. Personalet yder en flot og imødekommende service. Værelserne er rummelige og godt møbleret. Materialerne er i god kvalitet og flot vedligeholdt. Renligheden er i top og bedre beliggenhed er svært at finde. Udsigten er enestående .Gåafstand til offentlig transport, bus og færge. Flytoget er indenfor få kilometer.
Jeg har intet negativt at tilføje

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Dicksen423
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ferdinando Vicinanza, Other hos Scandic Fornebu, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Hei

tusen hjertelig takk for et kjempe fint review

velkommen tilbake

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser