Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“So far so good”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center
Vurderet som nr. 10 ud af 23 hoteller i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a room in the higher floors with ocean view, even when you're a little far from all the...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, LIAN84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (808)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

355-359 af 809 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, Ramon R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Amy A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, maryjane333
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Melia A, General Manager hos Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. august 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All rooms face the sea.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, allendorf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 25. juni 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
4,5 km væk
Sunscape Dorado Pacifico Ixtapa
Sunscape Dorado Pacifico Ixtapa
Nr. 4 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
2.488 anmeldelser
1,6 km væk
Cala de Mar Resort & Spa Ixtapa
Cala de Mar Resort & Spa Ixtapa
Nr. 6 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
674 anmeldelser
0,4 km væk
Azul Ixtapa Grand Spa & Convention Center
Azul Ixtapa Grand Spa & Conventi...
Nr. 5 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
981 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5,8 km væk
Las Brisas Ixtapa
Las Brisas Ixtapa
Nr. 7 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
2.569 anmeldelser
5,1 km væk
Barcelo Ixtapa
Barcelo Ixtapa
Nr. 3 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
2.932 anmeldelser
4,6 km væk
Emporio Ixtapa
Emporio Ixtapa
Nr. 8 af 23 i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
872 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center

Adresse: Boulevar Paseo Punta Ixtapa s/n Lote 2 | Zona Hotelera II, Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn), Zihuatanejo 40880, Mexico
Beliggenhed: Mexico > Pacific Coast > Guerrero > Zihuatanejo > Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 5 familiehotel i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Nr. 6 romantisk hotel i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Nr. 7 bedste feriestedshotel i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Nr. 7 hotel ved stranden i Ixtapa - Zihuatanejo (og omegn)
Prisområde: 1.046 kr.-2.048 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center 3.5*
Antal værelser: 400
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Azul Ixtapa Beach Resort & Convention Center. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Melia Azul Ixtapa Hotel Ixtapa
Sol Melia Azul Ixtapa
Sol Melia Ixtapa

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering