Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (589)
Filtrer anmeldelser
589 resultater
Medlemsvurdering
297
191
46
22
33
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
297
191
46
22
33
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 589 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2017

Eminent service og virkelig god mad til rimelige priser. Det er på den LÆKRESTE stranden med frie liggestole og håndklæder du kan skifte hver dag. God service både på stranden og i hytterne. Hvis du kan vælge, vælg et værelse væk fra vejen som kan larme lidt.
Masser af andre gode restauranter og butikker med specielle ting lige uden for døren.
Du kan gå til/fra Tulum ruinerne langs stranden på ca. 2 timer

Værelsestip: Vælg et væresle væk fra vejen så hører du kun havet. Men det behøver ikke være havudsigt det kan sagtens være graden view
  • Overnattede: januar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Tina K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tulum Resorts M... T, Guest Relations Manager hos Hip Hotel Tulum, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017
Google Oversæt

Dear client,

Thank you for your review, we are glad that your experience with us was a great one. We hope serve you again soon in the near future.

Regards,

Tulum Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. november 2016 fra mobile enheder

Vores første tur til Mexico gik her til Tulum.

Vejen ud til hotellerne langs den mest vidunderlige strand er ikke noget at skrive om, det ser både forfaldent og lidt skummelt ud. Men lad jer ikke snyde for dette fantastiske paradis, for når først du kommer til strandsiden, så åbner der sig et bountyland du ikke kan forestille dig bedre.

Hotellet ligger helt ud til stranden og består af flere små huse med 3-4 hotelværelser i hvert. Her er hverken hjemmebar, aircondition eller wifi på værelserne, men dette opvejes af den konstante brise fra havet, den skønneste udsigt og et fantastisk personale der er super søde og opmærksomme, for at i skal have en rar ferie.

Vi boede i værelse 16 og 18 direkte til havet og de værelser kan varmt anbefale, dog må du acceptere bølgernes brusen hele døgnet også om natten, for der er ikke glas i vinduerne, kun insekt net og skodder. Det generede nu ikke os, tværtimod, så virkede det nærmest beroligende med bølgernes brusen.

Stranden er med det kridhvideste sand du kan forestille dig, men da vi var der blæste det en hel del og der var store bølger der ikke var særligt børne eller ældre venlige, men det gjorde nu ikke os noget (jeg bliver lidt ligesom en stor knægt når jeg kaster mig rundt i bølgerne - det var faktisk ret sjovt).

Udsigten er fabelagtig og det fås ikke meget kønnere når solen står op over det caribiske hav og skinner direkte ind i værelser over der azurblå hav.

Hotellets restaurant er virkelig hyggelig og selvom kortet ikk er vanvittig stort, så var der tit specialtilbud som ikke stod på kortet, så det gik fint selvom vi var der i 10 dage. Maden var virkelig god, både lokale mexicanske retter og mere internationale retter. Vinkælderen var dog ikke så stor, måske fordi vi var der sidst på sæsonen, men de løb hurtigt tør for flere vine, mens vi var der (måske også fordi vi drikker mere vin, end deres gennemsnits gæster).

Ville man prøve noget andet, så ligger der hotelrestauranter til begge sider, som man kan via stranden, så man slap for den kedelige hovedgade.

Alt i alt et fantastisk sted hvis man vil dase i solen på en perfekt sandstrand og nyde noget lokalt lækkert mad. PS cocktailene var fantastiske.

Vi har også været på de vest indiske øer og klimaet kan sammenlignes lidt med det, men priserne her er noget mere spiselige.

Overnattede: november 2016, rejste med familie
1  Tak, Michael H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tulum Resorts M... T, Guest Relations Manager hos Hip Hotel Tulum, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017
Google Oversæt

Dear client,

Thank you for your review, we are glad that your experience with us was a great one. We hope serve you again soon in the near future.

Regards,

Tulum Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. oktober 2015

Vi boede på Hip Hotel i Tulum fra lørdag den 22. august 2015 til den 01.09.2015. Vi ankom sent om aftenen den første dag og fik først syn for sagen næste morgen, da vi stod op til en vidunderlig udsigt. Vi havde været for trætte den første nat til at bemærke noget, men næste nat sov min mand næsten ikke på grund af hotellets generator.

Så efter to nætter bad vi om at få en anden cabana længere væk fra reception, restaurant og generator. Hotellet har 6 cabanaer direkte ud til stranden. Vi blev først indlogeret i cabana nr. 13 (tættest på reception, restaurant og generator) og blev så flyttet til nr. 18, som lå længst væk. Det var perfekt og vi nød vores dage i paradis.

To aftener/nætter så vi havskildpadder som kom op på stranden for at lægge æg. En anden aften så vi udklækkede unger på vej ned til havet. Fascinerende.

Hotellet er økologisk for så vidt angår shampoo og sæber på badeværelset. Alle dage var der rengøring pånær en dag. En anden anmelder nævner, at der ikke er glas i vinduerne. Det er ganske rigtigt for langt de fleste af værelserne, men glas var heller ikke nødvendigt, da skodderne holdt vinden og regnen (det lidt det regnede under vores ferie) ude. Enkelte cabanaer/værelser har dog glas i alle vinduer og døre.

Vi boede der off-season. Vi tænkte ikke over det i starten men nød at have så meget plads omkring os på stranden.

Hotellets restaurant er rigtig fin. Vores ophold inkluderede morgenmad i prisen og der var 7-8 retter at vælge imellem på menukortet. Der var servering på stranden i løbet af dagen fra restauranten som holdt åbent hele tiden. Menukortet for aftensmaden kunne godt have været større, hvilket var årsagen til at vi ikke spiste på hotellet hver aften. Vi gik gerne op ad vejen (eller langs stranden) og fandt et andet hotel eller spisested, hvor vi spiste til aften.

Vi havde intet at udsætte hotellet på for så vidt angår vedligeholdelse og rengøring. Men på vejen, der førte til hotellet og hvor alle de andre hoteller og spisesteder ligger, kunne der godt være pænere. Der lå affald nogle steder og i den varme, lugter det altså! Men det er jo et generelt problem.

Stranden var skøn, sandet så fint så fint. Vandet var dejligt og palmerne vajede i vinden. Det er fuldstændigt som vi ser det i feriekatalogerne. Det er ikke hotellets skyld at vejrforhold gjorde, at der var en del tang. Hotellet gjorde alt for at rive tangen sammen tidligt hver morgen og løbende igennem dagen. Ud af de 10 nætter vi boede på hotellet, oplevede vi kun 2 dage, at der var så meget tang på så bredt et stykke ude i vandet, så det var ubehageligt at svømme. Vejret kan ingen gøre noget ved. Vi synes, at vi har fået en oplevelse for livet i Mexico.

Værelsestip: Hvis I vil sove væk fra hotellets generator, skal I bede om værelsesnumre i den høje ende. Fra nr. 16 og opefter vil jeg vurdere.
  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Malene63
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aliveunique, Public Relations Manager hos Hip Hotel Tulum, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. november 2015
Google Oversæt

Malene, Thank you for your time in review your stay, your comments will be very helpful for others...

regards

HIP HOTEL TULUM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. oktober 2015

Dette hotel ligger lige i vandkanten. Hvor man i perioden juni-oktober kan se havskildpadder lægge æg, eller alle de små unger der søger mod havet. Dejlig betjening med søde ansatte. Glimrende restaurant MEN hotellet er klart Overpriced sammenlignet med to andre hoteller vi boede på i området med samme kvalitet. Cirka dobbelt pris så se jer rigtig godt for

Værelsestip: Få værelserne 13-18 mod vandet
  • Overnattede: oktober 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Ole S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Tulum Resorts M... T, Guest Relations Manager hos Hip Hotel Tulum, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your review, we are happy to hear that your experience with our hotel was great. We will take your comments under consideration to better improve our services.

Regards,

Tulum Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juli 2015 fra mobile enheder

Vi boede på Hip Hotel Tulum i en uge. Først havde vi reserveret 2 uger men besluttede så at lave en kombinationsferie istedet og gudskelov for det. Da vi ankom til hotellet ville pigen i receptionen have mit kreditkort så hun kunne taste oplysningerne ind på det. Det nægtede jeg. Hun sagde at det var hvis vi spiste i restauranten, så kunne de selv trække pengene. Jeg sagde at vi betaler kontant men det kunne hun ikke forstå. Hun forlangte at jeg skulle aflevere mit pas når jeg ikke ville give hende mit kort. Dette syntes jeg ikke om men hun ville have det. Det betød så at, hvis jeg ikke var blevet syg, så kunne vi ikke have lejet bil eller andet når jeg ikke havde mit pas. Total dårlig stil synes jeg. Resten af ferien ignorerede hun mig.
Vi boede i den cabana som havde den flotteste havudsigt på 1. Sal ved siden af restauranten. Vi kunne dog ikke nyde balkonen og udsigten da det nærmest stormede dag og nat. Så vi havde betalt 5000kr for at have den flotteste udsigt men kunne ikke bruge den med mindre vi ville sidde på sengekanten og kigge ud. Der var ingen ruder i vinduerne kun tremmer så der var en træk der gjorde at jeg blev syg allerede på 2. Dagen, så det blev vires værste ferie til dato. Vi nåede ikke at opleve noget som helst af den grund. Det var 14 spildte og kostbare feriedage. Cabanaen var slidt med grimt gulv og grimme møbler. Rummet var dog pænt stort og badeværelset fint og der blev fyldt op hver dag med toiletries. Restauranten var også god med lækker morgenmad og nogle unikke retter om aftenen. Stranden var smuk men vi havde kun mulighed for at benytte den en enkelt dag pga den kraftige blæst. Der var langt til alting men vi tog en taxa til Tulum by som var ganske hyggelig. Det kostede ca 100kr. Mit råd, lad være med at betale en formue for havudsigt hvis du alligevel ikke kan bruge den og husk tørklæde og en lun trøje til natten så du ikke bliver forkølet og får ondt i halsen. En af tjenerne sagde at vinden fra det caribiske hav om natten kunne være iskold og det var den. Vil gerne tilbage til Tulum for at opleve alt det vi gik glip af men næste gang skal det være på et hotel hvor der er ruder i vinduerne.

Overnattede: juli 2015, rejste som par
Tak, Hanne N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aliveunique, Director de Relaciones Públicas hos Hip Hotel Tulum, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. august 2015
Google Oversæt

Hanne,
Gracias por escribir su experiencia en Tulum esta muy claro de la manera que lo describe por lo cual será de gran apoyo para otros a la hora de tomar decisiones.
Sugerimos revisar bien la categoria de hotel y facilidades antes de reservar para evitar se lleven sorpresas básicas.

HIP HOTEL TULUM

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser