Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.529)
Filtrer anmeldelser
3.529 resultater
Medlemsvurdering
1.771
1.068
354
189
147
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.771
1.068
354
189
147
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1.727-1.732 af 3.529 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you want a good room with an ocean view, pay for it! Many people believe they will automatically upgraded by making petty complaints. It will not work, pay for the upgrade if you want it, however, my wife and I toured all the rooms, and believe me, there are no bad rooms in this resort. Even if you want an upgrade, there may not be any available due to others paying for what they want. Our room was not an ocean view room and we loved it...
  • Overnattede: juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If possible, you have to ask for a room on the 6th or 7th floor - on the ocean side. The view is truly priceless! Unfortunately, no matter where you are you can hear the noise from the pool, even if it's late at night. But, we were so exhausted at the end of the day that it really wasn't a problem.
  • Overnattede: august 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: august 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for the 3rd floor or higher, away from the lobby. Ocean view with a balcony is totally worth it.
  • Overnattede: august 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: august 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser