Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow, what a vacation!!!”
Anmeldelse af GR Caribe by Solaris

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
GR Caribe by Solaris
Vurderet som nr. 26 ud af 177 hoteller i Cancun
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 5. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Rooms on the oceanside on higher floors have the best views.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Travelwithfam6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (3.261)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.524-1.528 af 3.261 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you want a good room with an ocean view, pay for it! Many people believe they will automatically...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, CEAguilar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If possible, you have to ask for a room on the 6th or 7th floor - on the ocean side. The view is tr...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Cindy H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Kate L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for the 3rd floor or higher, away from the lobby. Ocean view with a balcony is totally worth it.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, steph s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cancun
0,7 km væk
GR Solaris Cancun
GR Solaris Cancun
Nr. 36 af 177 i Cancun
4.773 anmeldelser
0,1 km væk
Royal Solaris Cancun
Royal Solaris Cancun
Nr. 42 af 177 i Cancun
5.013 anmeldelser
8,5 km væk
Gran Caribe Resort
Gran Caribe Resort
Nr. 31 af 177 i Cancun
8.470 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
10,5 km væk
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun
5,8 km væk
The Royal Sands Resort & Spa All Inclusive
4,4 km væk
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Nr. 14 af 177 i Cancun
4.093 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i GR Caribe by Solaris? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om GR Caribe by Solaris

Adresse: Blvd.Kukulkan, Km 20.5 | Lote 64B, Bis. 2a Etapa, Seccion A, Zona Hotelera, Cancun 77500, Mexico
Beliggenhed: Mexico > Yucatan halvøen > Quintana Roo > Cancun
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 24 bedste feriestedshotel i Cancun
Nr. 24 familiehotel i Cancun
Nr. 25 luksushotel i Cancun
Nr. 26 hotel ved stranden i Cancun
Nr. 29 romantisk hotel i Cancun
Prisområde: 1.272 kr.-3.038 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — GR Caribe by Solaris 4*
Antal værelser: 200
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på GR Caribe by Solaris. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Gr Caribe By Solaris Cancun Hotel Cancun

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering