Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gran experiencia =)”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Hotel Riu Plaza Guadalajara
Vurderet som nr. 9 ud af 130 hoteller i Guadalajara
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. marts 2013
Google Oversæt

Værelsestip: mientras mas alto el piso mejor vista
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Deniciousss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (970)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

888-892 af 970 anmeldelser

Anmeldt 4. marts 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Andrea1169
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 人生いろいろ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2013
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2013, rejste med venner
2  Tak, Enrique O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LamochiladeJuanito
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Guadalajara
1,5 km væk
The Westin Guadalajara
The Westin Guadalajara
Nr. 15 af 130 i Guadalajara
513 anmeldelser
1 km væk
Fiesta Americana Guadalajara
Fiesta Americana Guadalajara
Nr. 10 af 130 i Guadalajara
1.107 anmeldelser
4,3 km væk
NH Collection Guadalajara Providencia
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,4 km væk
Hilton Guadalajara
Hilton Guadalajara
Nr. 17 af 130 i Guadalajara
1.108 anmeldelser
1,4 km væk
Guadalajara Plaza Expo
Guadalajara Plaza Expo
Nr. 14 af 130 i Guadalajara
1.071 anmeldelser
4,5 km væk
Grand Fiesta Americana Guadalajara Country Club
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Riu Plaza Guadalajara? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Riu Plaza Guadalajara

Adresse: Av. Lopez Mateos, 830 - Fracc. Chapalita | Guadalajara - Jalisco, Guadalajara, Mexico
Telefonnummer:
Beliggenhed: Mexico > Jalisco > Guadalajara Metropolitan Area > Guadalajara
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Spa Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 9 ud af 130 hoteller i Guadalajara
Prisområde: 481 kr.-1.632 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Hotel Riu Plaza Guadalajara 4.5*
Antal værelser: 550
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Riu Plaza Guadalajara. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering