Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.373)
Filtrer anmeldelser
1.373 resultater
Medlemsvurdering
490
511
216
74
82
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
490
511
216
74
82
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 1.373 anmeldelser
Anmeldt d. 8. maj 2017

Dejligt hotel med det smukkeste natur omkring.
Hotellet har sine helt egne badedyr, meget specielt.
Fine store reneog pæne værelser, maden er god, hvis man kan lide anderledes mad.
Kort gå afstand til restauranter, indkøb, shopping og strand.
Det er nemt at komme ind til Krabi town enten med taxi eller tuktuk. Prisen er den samme fandt vi ud af. Chaufføren venter gerne 2 - 3 timer og kører hjem igen.
Helt sikkertet sted vi ville besøge igen.
Krabi er et meget smukt sted og kan på det varmeste anbefales.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Sallingsund12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PeaceLaguna, Manager hos Peace Laguna Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. maj 2017
Google Oversæt

Dear Sallingsund12,

we trully appreciated your 5 star review of your resort. Glad that we exceed your expectations and happy to know that you love our location- the beach is just few mins walk, restaurant and shops are just few steps away, our 3 pools, our restaurant and lastly our hospitality service. When is your next trip here, the cottages, pools and the beach awaits you.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. april 2017

Dette hotel er bare super, dejlig område. Der er dejligt stille om aftenen, der er ikke mere end ca 100 m til hovedvejen. Værelset vi boede på var meget stort ,fint tv og internet .
Det er helt sikkert et hotel vi vil vende tilbage til

Værelsestip: Bestil ikke de billige værelser
Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, jacob l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Peacelaguna, Manager hos Peace Laguna Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. april 2017
Google Oversæt

Dear jacob,

Such a delight to read your review and a 5 star rating of our resort. Glad that you love the spacious room you have and the fast wifi we are providing. Indeed our resort is just very near the near the beach, shops and restaurants. In fact we do have the back gate , a short walk to the beach. We can't wait to see you back here, let us know on your next return and our team will be here to welcome you back.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. marts 2017

Dette hotel er bare super velplaceret. Der er dejligt stille om aftenen, selvom der ikke er mere end ca 100 m til vejen. Værelset vi boede på var meget stort og det samme var badeværelset hvor der både var badekar og bruser. Dejlig altan med udsigt til bjerg.
Eneste minus er, at der er mange myrer også på værelset....men det er nok sæsonen, samt at der godt kunne være en skillevæg mellem bruser og badekar. Endvidere er sengene meget hårde og puder trænger til at blive skiftet.
Personalet er utroligt søde og venlige. Kan varmt anbefales.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, I2682LLsusanl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. april 2016

Udenfor høj sæson er der masser af plads og ro.
Fredfyldt område , dejlig have.
Personalet hjælper gerne med et smil.
Meget rummelig værelse med stor altan.
Morgenbuffet vel assorteret med blanding af thai og europæisk mad

Dato for ophold: april 2016
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, duncan4600
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. april 2016

Ok værelser...superiorrooms. Men hele hotellet trænger kraftigt til en renovering.
Personalet ser man ikke meget til...mest dem i receptionen.
Morgenmaden er på det jævne.
Rengøringen helt i orden
Beliggenheden midt i Ao Nang ...midt i bylivet og alligevel helt stille når man vender tilbage efter en aften i et hektisk aftenliv på strandvejen.
Tæt på stranden...der er en bagudgang. Men på stranden styres massagestederne med hård hånd af ejeren af Last Fisherman, som kræver 100 bath pr stol pr dag...selvom stolene ejes af massagestederne

Internettet er så som så....falder ud på værelserne ...men fungerer fint i lobbyen.

Værelsestip: Superiorroom
Dato for ophold: marts 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Karsten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser