Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 21.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Køb

Super flot forretning og god betjening. Prof udstyr og kan godt anbefales. Vi købte udstyr og til... læs mere

Anmeldt d. 2. januar 2020
jettenico
,
Ao Nang, Thailand
fra mobile enheder
To dyk ved Phi Phi

Gennemført godt og professionelt. Der var styr på tingene fra jeg gik ind i butikken og bestilte og... læs mere

Anmeldt d. 28. januar 2019
sierratangokilo
fra mobile enheder
Læs alle 618 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Ao Nang
fra 25,05 $
Flere oplysninger
fra 43,83 $
Flere oplysninger
fra 37,57 $
Flere oplysninger
fra 38,41 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (618)
Filtrer anmeldelser
618 resultater
Medlemsvurdering
590
22
4
1
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
590
22
4
1
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 618 anmeldelser
Anmeldt d. 2. januar 2020 fra mobile enheder

Super flot forretning og god betjening.
Prof udstyr og kan godt anbefales.
Vi købte udstyr og til en god pris

Dato for oplevelse: januar 2020
Tak, jettenico
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lertlid, Owner hos The Dive Ao Nang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. januar 2020
Google Oversæt

Dear jettenico

Thank you very much for your review.
We very much appreciate your review.

Liz & the Dive Ao Nang Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. januar 2019 fra mobile enheder

Gennemført godt og professionelt. Der var styr på tingene fra jeg gik ind i butikken og bestilte og helt indtil jeg kom hjem fra turen. Der blev taget godt af en, hvilket var fedt, da jeg skulle på en "refresher", da det var nogle år siden, at jeg havde dykket sidst.

Båden var gammel, men i rigtig fin stand og godt indrettet. Der er således mulighed for for både at ligge i solen og søge skygge. God forplejning. "The Dive" viste sig også at være ret miljø-bevidste. Der var intet "engangs-plastic-service" som man ellers ser i metervis af i Thailand. Det var hård gendbrugsplast som kunne vaskes. Der var strenge ordre om ikke at smide noget over bord (end ikke bananskrald). Under turen samlede besætningen et tabt fiskenet op.

Kan klart anbefales

Dato for oplevelse: januar 2019
Tak, sierratangokilo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lertlid, Owner hos The Dive Ao Nang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. januar 2019
Google Oversæt

Dear sierratangokilo

Thank you very much for your review.
And thank you for joining us for a dive day.
We very appreciate your review.
We try our best to protect the ocean and ask all our guests to help what we all can.
We hope to dive with you again next time you visit Ao Nang.
Greeting from Ao Nang
Liz & The Dive Ao Nang Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. marts 2018 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg har været i Ao Nang, Thailand, hvor jeg har taget Pady Open Water kursus med en god Thailandsk instruktør.

Fuld professionelt. Og jeg følte mig tryg hele vejen.

De 4 Open Water dyk i havet, var også flotte. Og imellem øvelserne var der mange flotte fisk at se på.

Min kæreste som er advanced dykker fik også nogle separate dyk med andre advanced dykkere.

Kan klart anbefale dem.
Hvis du kommer fra Danmark, kan du tale med Bjørn. Han kommer fra Danmark og kan vejlede.

Dato for oplevelse: marts 2018
Tak, Rene G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lertlid, Owner hos The Dive Ao Nang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. marts 2018
Google Oversæt

Dear Rene G

Thank you very much for your review and thank you for doing dive course with us.
We hope to continue the next course with you again.

Greeting from Ao Nang.
Liz & The Dive Ao Nang Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. marts 2018 fra mobile enheder

Alt fungerer bare perfekt hos "The Dive".
Lige fra bestilling af tur i butikken hos Bjørn, undervejs med stor båd, utrolig søde instruktører ( "min" Shane, var helt i særklasse ), briefingen ombord, og også forplejningen ombord er det bedste vi nogensinde har oplevet. Alt i alt er det "The Dive" du skal ta', hvis du vil have en sikker succes oplevelse.
Husk også at du kan tage med, hvis du "kun" vil snorkle, eller med som ledsager.
De kan ikke få stjerner nok ❤

Dato for oplevelse: marts 2018
Tak, Elisabeth O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lertlid, Owner hos The Dive Ao Nang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. marts 2018
Google Oversæt

Dear Elisabeth O

Thank you very much for your review.
We very appreciate this.
We hope to dive with you soon again.

Greeting from Ao Nang
Liz & The Dive Ao Nang Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. marts 2018 fra mobile enheder

Vi havde købt en dagstur med to dyk omkring Phi Phi. Vi havde en rigtig dygtig divemaster, som var opmærksom på at vi lige havde taget kurset, og derfor ikke var så erfarne. Generelt var der en god stemning på båden og nogle søde, professionelle mennesker med.
Vi så flotte fisk, koraller og var heldige at se en haj. Mellem dykkene var der god frokost og altid frisk frugt, vand osv.
Kan klart anbefale The Dive!

Dato for oplevelse: marts 2018
Tak, U877EYmariap
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
lertlid, Owner hos The Dive Ao Nang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. marts 2018
Google Oversæt

Dear Maria P

Thank you very much for your review.
We very appreciate this.
We hope to dive with you again next time you visit ao Nang.

Greeting from Ao Nang
Liz & The Dive Ao Nang Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser