Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad”
Anmeldelse af Bombay Palace

Bombay Palace
nr. 21 af 340 Restauranter i Ao Nang
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 3 $ - 15 $
Køkkener: Indisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 30. juli 2016

men ventede i over en time på vores mad og når den kom fik vi både forretten og hovedretten samtidig, øv ikke så godt :-(

Tak, Ruth S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bombay P, Manager hos Bombay Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2016
Google Oversæt

Dear Guest

Our team feel sorry as you seems not happy with our food and services. Actually we cook all fresh therefore we take few time for serving, we always request to guest that please change or replace any dishes encase don't like because we always care our guest but kindly please avoid bad review.
our motto is to make good food and good services, we are make sure to all food lover that please enjoy always authentic and hygienic food at our restaurant.

Regards
Bombay Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.465)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.465 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2016

Rigtig fin indisk restaurant med god autentisk mad. Prisniveauet er en smule højt, thailandsk niveau taget i betragtning.

Tak, Gitte B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bombay P, Manager hos Bombay Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. august 2016
Google Oversæt

Dear Valuable Guest

Thank you for valuable time and reviewing Bombay Palace !!!!!!
Our team feel very happy to get your truth comments ,this was really an absolutely pleasure to have you here, we are very pleased of your comments of our food & service. We would like to welcoming you always to have authentic cuisines whenever visit again to this destination.

Kind Regards
Bombay Palace

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. april 2016

maden smager fremragende og personalet er hele tiden klar til at servicere dig. Ud af alle de restauranter der er i Ao nang , valgte vi at spise på Bombay Palace 2 gange. Kan klart anbefale, hvis man kan lide indisk mad.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, encath
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bombay P, Manager hos Bombay Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. april 2016
Google Oversæt

Dear Valuable Guest

Thank you for valuable time and reviewing Bombay Palace !!!!!!
Our team feel very happy to get your truth comments ,this was really an absolutely pleasure to have you here, we are very pleased of your comments of our food & service. We would like to welcoming you always to have authentic cuisines whenever visit again to this destination.

Kind Regards
Bombay Palace

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. februar 2016

Vi havde set restauranten på Tripadviser, og blev ikke skuffede. Sandeep, navn på tjener, tog godt imod os, og rådede os til et rigtig lækkert måltid. Al betjening var meget venlig og smilende, og maden smagte fortrinlig- uden at være for spicy. Stedet kan varmt anbefales...

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Susanne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bombay P, Manager hos Bombay Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. februar 2016
Google Oversæt

Dear Valuable Guest

Thank you for valuable time and reviewing Bombay Palace !!!!!!
Our team feel very happy to get your truth comments ,this was really an absolutely pleasure to have you here, we are very pleased of your comments of our food & services. you are always welcome to enjoy best food in Aonang whenever visit again.

Kind Regards
Bombay Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. marts 2015

Tjenerne var lidt ivrige med at få bestillingen. Maden kom hurtigt, men der var heller ikke mange andre gæster. De har lidt af hvert, men det er en indisk restaurant.

    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Jannie S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bombay P, Manager hos Bombay Palace, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. marts 2015
Google Oversæt

Dear Valuable Guest

Thank you for valuable time and reviewing Bombay Palace !!!!!!

This was an absolutely pleasure to have you here, we are very pleased of your comments of our food & service. We would like to welcome you always to have authentic cuisines whenever visit again to this destination.

Kind Regards
Bombay Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Bombay Palace, kiggede også på

 
Ao Nang, Krabi Town
 

Har du været i Bombay Palace? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering