Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.199)
Filtrer anmeldelser
3.199 resultater
Medlemsvurdering
1.345
1.340
376
90
48
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.345
1.340
376
90
48
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 3.199 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2017 fra mobile enheder

Vi boede 4 nætter på Deevana, hvilket var passende. Poolområdet var perfekt for vores børn på 7, 8 og 9 år. Værelserne har en god størrelse og der er ok rengøring osv. Maden var gennemsnitlig og det meste personale taler ikke engelsk.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
Tak, Laura S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, ผู้จัดการทั่วไป hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. marts 2017
Google Oversæt

Dear Khun Laura S,
We would like to thank you for choosing to stay with Deevana Plaza Krabi Aonang during your recent visit to Krabi and for sharing your appreciation with us.
We are delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly value our hotel. Your comments on the service provided by our staff are most gratifying and will be shared with the whole team.
It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again soon to Deevana Plaza Krabi Aonang.

Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. december 2016 fra mobile enheder

Hotellet er meget indbydende og vores datter på 5 var meget glad for poolen som ikke er ret dyb, for at få mest ud af poolen vil jeg anbefale at man vælger et værelse med pooladgang da man derved har sin egen liggestol som helt sikkert er en mangelvare på hotellet. Men ellers er alle medarbejderne super søde og hjælpsomme. Motionsrummet er lækkert og lige op til legerummet så børnene kan lege mens du træner. Morgenmaden er lækker og værelserne pæne og rene.

Overnattede: december 2016
Tak, Liljan B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, General Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. december 2016
Google Oversæt

Dear Khun Liljan B,
We would like to thank you for choosing to stay with Deevana Plaza Krabi Aonang during your recent visit to Krabi and for sharing your appreciation with us.
We are delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly value our hotel. Your comments on the service provided by our staff are most gratifying and will be shared with the whole team.
It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again soon to Deevana Plaza Krabi Aonang.

Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. december 2016 fra mobile enheder

Rimeligt hotel, men skuffede lidt ift billederne. Vores drenge havde ikke meget glæde af pools. Dels var de små dels lå de lige op til andre gæsters værelser, hvilket begrænsede leg med bold og lign. Meget venligt personale, rimelig restaurant med god morgenmadsbuffet. Beliggende i et roligt område ikke langt fra restauranter og lignende.

Overnattede: november 2016, rejste med familie
Tak, Johanne P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, General Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. december 2016
Google Oversæt

Dear Khun Johanne P,

We would like to thank you for taking the time to share your comments following your recent visit to Krabi and stay at our hotel, Deevana Plaza Krabi Aonang.

We are pleased to read that you had an enjoyable stay in our hotel. It is encouraging as our guest’s satisfaction is our primary concern.

Your feedback is extremely valuable to us as it helps us improve the quality of our service to better meet you and other guests need.

We hope we will have the pleasure of welcoming you again soon in Deevana Plaza Krabi Aonang.


Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. marts 2016

Vi boede på dette hotel med vores to små piger og kan varmt anbefale det. Vi havde værelse i stueplan med egen adgang til poolen - et kæmpe hit. Bassinet er dog lavt, så hvis børnene gerne vil dykke, skal man over i en anden pool. Der kan bookes thai-massage på hotellet.

  • Overnattede: januar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, mettemarie2870
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2016

Kære Khun Mette Marie 2870,
Vi sætter stor pris på dine kommentarer vedrørende dit ophold på Deevana Plaza Krabi. Det er altid en fornøjelse at modtage positiv feedback.
Jeg vil dele dine kommentarer med vores team. Jeg er sikker på, at denne feedback vil tjene som en opmuntring til alle vores medarbejdere, som vi stræber efter at løbende at forbedre kvaliteten af vores tjenester.
Tak igen for at dele dine erfaringer, og vi håber, din næste besøg vil være så behageligt som den forrige.
Venlig hilsen,
Teerasak Kanchanachongkol
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. februar 2016

Skønt skønt hotel kan kun anbefales. Det meste af Poolen er dog ikke så dyb, så den er mest til børn, men det lille område der har dybt vand er helt ok og poolbaren er fantastisk og meget meget billig.

Området er hyggeligt og har skønne lokale "gadekøkkener", som bestemt også kan anbefales.

Tuk-tuk til stranden med det specielle massageområde koster 20 kr, så det er bestemt også et besøg værd.

Besøg endelig The Violin Corner med Nancy og Steve (to canadiske musikere), deres musik er helt i top

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Lisbeth F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. februar 2016

Kære Khun Lisbeth F,
Vi sætter stor pris på dine kommentarer vedrørende dit ophold på Deevana Plaza Krabi. Det er altid en fornøjelse at modtage positiv feedback, også en anden anbefaling.
Jeg vil dele dine kommentarer med vores team. Jeg er sikker på, at denne feedback vil tjene som en opmuntring til alle vores medarbejdere, som vi stræber efter at løbende at forbedre kvaliteten af vores tjenester.
Tak igen for at dele dine erfaringer, og vi håber, din næste besøg vil være så behageligt som den forrige.
Venlig hilsen,
Teerasak Kanchana Changkol
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser