Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt hotel”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Deevana Plaza Krabi Aonang
Vurderet som nr. 9 ud af 111 hoteller i Ao Nang
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 24. februar 2017 fra mobile enheder

Vi boede 4 nætter på Deevana, hvilket var passende. Poolområdet var perfekt for vores børn på 7, 8 og 9 år. Værelserne har en god størrelse og der er ok rengøring osv. Maden var gennemsnitlig og det meste personale taler ikke engelsk.

Overnattede: Februar 2017, rejste med familie
Tak, Laura S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, ผู้จัดการทั่วไป hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. marts 2017
Google Oversæt

Dear Khun Laura S,
We would like to thank you for choosing to stay with Deevana Plaza Krabi Aonang during your recent visit to Krabi and for sharing your appreciation with us.
We are delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly value our hotel. Your comments on the service provided by our staff are most gratifying and will be shared with the whole team.
It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again soon to Deevana Plaza Krabi Aonang.

Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.060)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 3.060 anmeldelser

Anmeldt 7. december 2016 fra mobile enheder

Hotellet er meget indbydende og vores datter på 5 var meget glad for poolen som ikke er ret dyb, for at få mest ud af poolen vil jeg anbefale at man vælger et værelse med pooladgang da man derved har sin egen liggestol som helt sikkert er en mangelvare på hotellet. Men ellers er alle medarbejderne super søde og hjælpsomme. Motionsrummet er lækkert og lige op til legerummet så børnene kan lege mens du træner. Morgenmaden er lækker og værelserne pæne og rene.

Overnattede: December 2016
Tak, Liljan B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, General Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. december 2016
Google Oversæt

Dear Khun Liljan B,
We would like to thank you for choosing to stay with Deevana Plaza Krabi Aonang during your recent visit to Krabi and for sharing your appreciation with us.
We are delighted to learn that you had an excellent stay with us and particularly value our hotel. Your comments on the service provided by our staff are most gratifying and will be shared with the whole team.
It was certainly a pleasure for us to be at your service and we all look forward to welcoming you again soon to Deevana Plaza Krabi Aonang.

Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. december 2016 fra mobile enheder

Rimeligt hotel, men skuffede lidt ift billederne. Vores drenge havde ikke meget glæde af pools. Dels var de små dels lå de lige op til andre gæsters værelser, hvilket begrænsede leg med bold og lign. Meget venligt personale, rimelig restaurant med god morgenmadsbuffet. Beliggende i et roligt område ikke langt fra restauranter og lignende.

Overnattede: November 2016, rejste med familie
Tak, Johanne P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Narongchai U, General Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. december 2016
Google Oversæt

Dear Khun Johanne P,

We would like to thank you for taking the time to share your comments following your recent visit to Krabi and stay at our hotel, Deevana Plaza Krabi Aonang.

We are pleased to read that you had an enjoyable stay in our hotel. It is encouraging as our guest’s satisfaction is our primary concern.

Your feedback is extremely valuable to us as it helps us improve the quality of our service to better meet you and other guests need.

We hope we will have the pleasure of welcoming you again soon in Deevana Plaza Krabi Aonang.


Best regards,

Narongchai U-THANANG
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. marts 2016

Vi boede på dette hotel med vores to små piger og kan varmt anbefale det. Vi havde værelse i stueplan med egen adgang til poolen - et kæmpe hit. Bassinet er dog lavt, så hvis børnene gerne vil dykke, skal man over i en anden pool. Der kan bookes thai-massage på hotellet.

  • Overnattede: Januar 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, mettemarie2870
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2016

Kære Khun Mette Marie 2870,
Vi sætter stor pris på dine kommentarer vedrørende dit ophold på Deevana Plaza Krabi. Det er altid en fornøjelse at modtage positiv feedback.
Jeg vil dele dine kommentarer med vores team. Jeg er sikker på, at denne feedback vil tjene som en opmuntring til alle vores medarbejdere, som vi stræber efter at løbende at forbedre kvaliteten af vores tjenester.
Tak igen for at dele dine erfaringer, og vi håber, din næste besøg vil være så behageligt som den forrige.
Venlig hilsen,
Teerasak Kanchanachongkol
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. februar 2016

Skønt skønt hotel kan kun anbefales. Det meste af Poolen er dog ikke så dyb, så den er mest til børn, men det lille område der har dybt vand er helt ok og poolbaren er fantastisk og meget meget billig.

Området er hyggeligt og har skønne lokale "gadekøkkener", som bestemt også kan anbefales.

Tuk-tuk til stranden med det specielle massageområde koster 20 kr, så det er bestemt også et besøg værd.

Besøg endelig The Violin Corner med Nancy og Steve (to canadiske musikere), deres musik er helt i top

  • Overnattede: Januar 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Lisbeth F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager hos Deevana Plaza Krabi Aonang, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. februar 2016

Kære Khun Lisbeth F,
Vi sætter stor pris på dine kommentarer vedrørende dit ophold på Deevana Plaza Krabi. Det er altid en fornøjelse at modtage positiv feedback, også en anden anbefaling.
Jeg vil dele dine kommentarer med vores team. Jeg er sikker på, at denne feedback vil tjene som en opmuntring til alle vores medarbejdere, som vi stræber efter at løbende at forbedre kvaliteten af vores tjenester.
Tak igen for at dele dine erfaringer, og vi håber, din næste besøg vil være så behageligt som den forrige.
Venlig hilsen,
Teerasak Kanchana Changkol
Executive Assistant Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ao Nang
1,3 km væk
Aonang Cliff Beach Resort
2,1 km væk
Ban Sainai Resort
Ban Sainai Resort
Nr. 1 af 111 i Ao Nang
1.643 anmeldelser
0,3 km væk
Centara Anda Dhevi Resort and Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,7 km væk
Krabi Resort
Krabi Resort
Nr. 19 af 111 i Ao Nang
1.371 anmeldelser
1,9 km væk
Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi
1 km væk
The L Resort Krabi
The L Resort Krabi
Nr. 3 af 111 i Ao Nang
625 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Deevana Plaza Krabi Aonang? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Deevana Plaza Krabi Aonang

Adresse: 186 Moo 3, Soi 8, Ao Nang Road, Ao Nang, Krabi Town 81180, Thailand (Tidligere Mercure Krabi Deevana)
Beliggenhed: Thailand > Krabi Province > Krabi Town > Ao Nang
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 3 spahotel i Ao Nang
Nr. 5 familiehotel i Ao Nang
Nr. 7 luksushotel i Ao Nang
Nr. 9 romantisk hotel i Ao Nang
Prisområde: 371 kr.-1.096 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Deevana Plaza Krabi Aonang 4*
Antal værelser: 213
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Agoda, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Deevana Plaza Krabi Aonang. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Mercure Krabi Deevana Hotel Ao Nang

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering