Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad tæt på stranden”
Anmeldelse af Tanta's

Tanta's
nr. 323 af 401 Restauranter i Ao Nang
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 26. januar 2020

Vi spiste 3 gange på Tanta's og fik blandt andet nogle fantastisk hvidløgs muslinger. De Thai retter vi bestilte var også alle gode. Personalet var flinke og hjælpsomme og flinke. Jeg undre mig lidt over alle de dårlige anmeldelser for de Thai retter vi fik var som sagt rigtig gode. Jeg vil anbefale dem for Thai maden og ikke deres Pizza for det spiser vi helt sikkert ikke i Thailand.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, MogensFriis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (636)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 636 anmeldelser

Anmeldt 1. januar 2019 fra mobile enheder

God og høflig betjening selvom de står og venter foran en når man har fået meny kortet.
Bestilte pizzaer og de kan IKKE ANBEFALES

Dato for besøg: januar 2019
1  Tak, Per M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 fra mobile enheder

Som en anden skriver virker det ikke til personalet gider være på arbejdet. Meget lidt smil på læben.
Hun spurte selv ved bestillingen om vi ville have made samtidig. Vi takkede ja, men alligevel kom det over 3 omgange. Det var ik særligt varmt, smagte ikke af ret meget og lignede ik det på menukortet.
Kommer ikke igen

Dato for besøg: februar 2018
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 fra mobile enheder

maden ankom i mange etaper og vi måtte vente sålænge at noget af det første blev koldt. maden var ok men ikke noget specielt.

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Karsten R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2018

Super god restaurant. Lad dig ikke snyde af at det ligner en italiensk restaurant.
Vi fik restauranten anbefalet af en “tuk tuk mand” da vi bad ham køre os til en god thairestarant. Vi blev bestemt ikke skuffede - og de kan også lave gode pizzaer.
Lige langsom og uorganiseret servering - men sådan er det mane steder i området,når man somos kommer ni mand og bestiller meget forskelligt.
God kvalitet til god pris.

Dato for besøg: januar 2018
Tak, mpfuglebakken
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Tanta's, kiggede også på

 

Har du været i Tanta's? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering