Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine
nr. 12 af 340 Restauranter i Ao Nang
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 4 $ - 29 $
Køkkener: Europæisk, Tysk, Steakhouse, Thai
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad, Aftensmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad, Aftensmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 12. marts 2018 fra mobile enheder

Super madsted, hyggelig vært og fantastiske piger.
Alt mad var perfekt om det var europæisk mad eller thai.
Virkelig et eller flere besøg vær

1  Tak, Fam. N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber hos Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. marts 2018
Google Oversæt

Hello Family N

Thank you a lot for dining in our restaurant and for your kind comment.
We like to say hello to everyone.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.273)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.273 anmeldelser

Anmeldt 3. marts 2018

Spiste en kæmpe af en Cordon Bleu her, gode øl på spisekortet og så en fin lille blåbær cheesecake til at runde aftenen af.

Tak, stemann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber hos Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. marts 2018
Google Oversæt

Hello stemann

Thank you very much for choosing the Cordon Bleu. I know it is a challenge to finish it and customers are always raving about size and flavor.
Have a good time.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. marts 2018 fra mobile enheder

Der er mange skønne spise steder i oa nang hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og servicen , vil vi absolut anbefale divers in kommer der hver år og er altid gået derfra med smil på læben , er simpelthen bare i top der anita og Lars jørgensen Haslev Denmark

Tak, lars j
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber hos Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. marts 2018
Google Oversæt

Hello Anita and Lars

Thank you very much for all the uncounted visits during the last years and for your nice feedback. Always a pleasure to have you in. See you again in the next couple of days. Come along on the 4th of March, my birthday. There will be more friends from Denmark as well that evening so we can have some drinks together.

Greetings from the staff and my wife.

Jürgen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. februar 2018

Vi spiste her 2 gange

begge gange var maden helt formidabel - Persionsallet var søde og talte godt engelsk
Ejeren var selv nede og tjekke om maden var som den skulle være

tjenerne tjekkede om kødet var tilberedt ordenligt, da de kom med maden - hvilket giver plus point

Eneste minus var at vi ikke fik af vide, vi fik bord i rygezonen den første gang, hvilket ødelagde vores dessert, da dem ved siden af os sad og røg alle fire, og pustede røgen direkte over i hoved på os.
anden gang bad vi om at sidde i ikke ryger zonen, hvilket gjorde oplevelsen meget bedre!

hvis vi kommer til Ao nang igen, skal vi helt sikkert besøge diver's inn igen!

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jesper V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber hos Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. februar 2018
Google Oversæt

Hello Jesper

Thank your very much for the lovely feedback. I know it is not always easy the get smokers and non smoker under one umbrella. The first group will not understand the second and the second will not understand the first. We consider to make the whole ground floor non smoking and allow smoking only on the terrace but even then we will have the "hard core" non smokers who will complain.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. december 2017

Trænger du til andet en Thai food, så er det her stedet, hvor du får en lækker steak. Personalet er super servicemindede og værten (tysker) utroligt imødekommende.
Havde givet den 5 prikker, hvis ikke lige det var pga en bar skråt overfor, som ødelægger hyggen med en infernalsk larm

Tak, Lilleblomme
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Juergen1964, Inhaber hos Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. december 2017
Google Oversæt

Hello Lilleblomme

Thank you a lot for your nice review about our steaks and the service.
Unfortunately, Thailand is a country with a lot of loud music and noise. I have been to the bar opp. our restaurant and ask them the tone down the volume a bit with the result of some stupid smiles and putting up the volume even more. It seems that a lot of tourists even like that insane volume and totally wrong singing as the place gets busy with them. Can´t understand how someone can sit inside there but as long as they make money they won´t change anything. Not nice but we have to live with it.

Best regards and all the best for 2018.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, kiggede også på

 

Har du været i Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering