Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bøf og servering til rimelig pris”

Carnivore Steak and Grill
nr. 7 af 396 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: 8 $ - 33 $
Køkkener: Fransk, Middelhavsområdet, Steakhouse, Grill
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Særlige lejligheder, Romantisk, Familier med børn, Barhygge, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost, Efter lukketid, Aftensmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 7. juli 2016 fra mobile enheder

Blev modtaget som på en hyggelig familie restaurant. Drikkevare og babystol kom straks. Fik bøf til 950 Bath inkl. starter og salat. Husets rødvin gennemsnitlig. Bøf var helt fantastisk lækker, savnede dog lidt ekstra sovs. Samlet regning 2.800 Bath, hvilket var alle pengene vært.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, ThomasGerstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gidi M, Owner hos Carnivore Steak and Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. juli 2016
Google Oversæt

Hi Thomas,

Thank you for leaving a review on Tripadvisor.
As you said the house wine is reasonable, but for sure if you take a bottle of the brand names it will probably be better.
Great to read you had a good dinner at the Carnivore

Hope to see you again in the future,

Gidi Mevissen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2.394)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

34-38 af 2.394 anmeldelser

Anmeldt 13. maj 2016

Denne restaurant er bestemt et besøg værd hvis man er i området. Serveringen er i top og maden super lækker og der er rigeligt af den. Skøn restaurant all round.

Dato for besøg: marts 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, CharlotteNordly
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gidi M, Owner hos Carnivore Steak and Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. maj 2016
Google Oversæt

Dear CharlotteNordly,

Thank you for writing down your experience about the Carnivore steak and grill.
We are very happy you recommend our restaurant.
We look forward to meet you again in the future,

Gidi Mevissen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. maj 2016

Vi spiste der 2 aftener. 2 voksne og vores 3 drenge. Første aften fik 3 af os rib eye steaks, der var medium stegt. De var 100 procent møre og perfekte. 400 grams bøf med svampesauce, pepper sauce eller bernaise sauce samt god salat og bagekartofler eller fritter. De andre fik mixed grill som også var godt. Anden aften fik vi alle 5 rib eye steaks, der var perfekt marmoreret og stegt. Kan ikke fåes bedre. Begge aftener fik vi god rødvin. Hvem have troet at man skulle få de bedste rib eye og meget god rødvin i Thailand? Service er venlig og professionel. Godt vin udvalg. Stemning. Pris for 400 grams steaks er 895 bath og de er alle pengene værd. Vi kom af med lige over 1.000 kr. For en god aften. I forhold til Thailand er det i den dyre ende, men det er bare i orden.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, BC-Familie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gidi M, Owner hos Carnivore Steak and Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. maj 2016
Google Oversæt

Hello BC-Familie,

Thank you for letting us know about the experience you had at the Carnivore steak and grill, it means a lot to us.
Great to see you came back for a second time.
Our Rib-eye is sourced from Australia; we get it chilled, not frozen.
This will make sure the quality will stay the best.
We have over 40 different wines; bottle prices range from around 800,- to 3000,-.
Also de we have many wines by the glass.

We wish the family BC great travels,

Gidi Mevissen


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. april 2016 fra mobile enheder

Fantastiske bøffer intet mindre!!! Skønt udvalg i både øl og vin. Vi fik kun hovedret, min mand fik den største og dyreste bøf med salat og kartoffel til, jeg fik en lidt minder bøf også med salat og kartoffel. Jeg fik 1 glas vin og vand, min mand fik 2 øl. Alt dette fik vi for omkring 2500 bath fantastisk.
Må også lige rose salaten, lidt forskelligt meget velsmagende og anrettet virkelig delikat.
Selvfølgelig også smilende og imødekommende personale.

Dato for besøg: april 2016
1  Tak, Jannie-G-H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gidi M, Owner hos Carnivore Steak and Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. april 2016
Google Oversæt

Dear Jannie-G-H,

On behalf of all the staff and myself I would like to thank you for your nice review.
It's nice to read you all enjoyed your steak.
We do have over 50 national and international beers available and more then 40 different wines to choose from.

Kind regards,

Gidi Mevissen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. april 2016 fra mobile enheder

Vi var inde og spise på denne fantastiske restaurant ❤️ virkelig fantastisk lækker mad. Kødet smeltede på tungen udover det vi bestilte fik vi lidt ost, kiks og brød samt salat som var gratis det smagte virkeligt godt samt da vi var færdig kom de med en lille shot og kolde klude. Virkelig supper hyggeligt sted. Det eneste jeg var ked af var at vi først prøvede det nogle af de sidste dage ellers havde vi været der noget mere ☺️ virkeligt et besøg værd!!! næste gang vi kommer til krabi skal vi helt sikkert her ind igen, kan næsten ikke vente ☺️

Dato for besøg: april 2016
Tak, Camilla P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Gidi M, Owner hos Carnivore Steak and Grill, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. april 2016
Google Oversæt

Hello Camilla P,

Thank you for leaving your review, we appreciate it a lot.
It's really nice to hear you enjoyed the food at the Carnivore.
To sad for all involved you found us on the last night of your holiday in Ao Nang.

Hope to welcome you again on your next visit.

Kind regards,

Gidi Mevissen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Carnivore Steak and Grill, kiggede også på

 

Har du været i Carnivore Steak and Grill? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering