“Skønt sted”

Jacobs Fiskerestaurant
nr. 2 af 37 Restauranter i Sæby
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. maj 2024

Dejlig betjening. Sikke en herlig mand de har ansat.
Vi fik begge et lækkert stjerneskud og en flaske lækker alkoholfri cider/bobler.

Dato for besøg: maj 2024
Tak, 798riem
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 31. marts 2024

Vi besøgte restauranten her påske søndag og vi havde en bekræftet reservation fra kl. 12.00 til 14.00... Da tjeneren kom for at modtage bestilling fik vi at vide at bordet skulle forlades 13.15 selvom der var en reservation til kl. 14.00 (begrundelse pga påske) så skulle man nok lade være med at bekræfte reservationen på mail til kl. 14.00
Min kone og 2 venner fik fiskebuffet og jeg som ikke er den store fiske spiser bestilte en Jacob's burger.
Uha... Tør og uden smag.. masser af brusk i kødet og en bolle der fik en tvebakke til at virke blød.
Jeg spiste måske knap det halve og tjeneren kom og spurgte om der var noget galt med maden... Fik forklaret min oplevelse hvorefter hun sagde "Det er jeg ikke den første der har sagt det i dag" derefter ville hun informere kokken... Mere skete der så ikke mere i den sag og det var så absolut sidste gang jeg sætter mine ben på Jacob's fiskerestaurant.

Dato for besøg: marts 2024
1  Tak, Lars D
Anmeldt 9. november 2023 fra mobile enheder

Der er meget man bør undgå på buffeten, alt for meget der ikke hjemmelavet og som smager derefter.
Der er også meget der er friskt og som smager dejligt, dog ned en tendens til at være overtilberedt.
Service halter på alle punkter.

Dato for besøg: november 2023
1  Tak, 664perh
Anmeldt 15. oktober 2023

Godt spisested med god varieret fiske-/skalddyrsbuffet. Godt udvalg i kolde og vare retter. God og venlig service.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, mortenfriiss
Anmeldt 4. september 2023 fra mobile enheder

Kan klart anbefale stedet. Lækker mad😊 store potioner. Buffet er lækker med et stort udvalg. Og udsigten er bare👍👍👍👍👍

Dato for besøg: september 2023
2  Tak, Jan C

Rejsende, der kiggede på Jacobs Fiskerestaurant, kiggede også på

Frederikshavn, Nordjylland
Frederikshavn, Nordjylland

Har du været i Jacobs Fiskerestaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering