Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk italiensk spise, der lever op til forventningerne.”
Anmeldelse af Restaurant Under Uret

Restaurant Under Uret
nr. 9 af 32 Restauranter i Sæby
Restaurantoplysninger
Anmeldt 12. august 2022 fra mobile enheder

Sød og venlig betjening. Enkelt og simpelt menukort, der fortæller at det de laver, det er de rigtigt gode til. Vi fik to pizzaer. Helt igennem fantastisk. Vi kommer igen imorgen.

Dato for besøg: august 2022
Tak, Pioneer49114019980
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 7 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2022

Næste gang du tager til Nordjylland så lig vejen forbi underuret i sæby De har mest fantastiske pizzaer med avokado og mandler, gedeost og valnødder og en med jordbær kan du også få, på sprødeste lækreste pizza bunde Det er det bedste jeg har spist i hele Danmark.

Dato for besøg: august 2022
Tak, lilyogy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2022 fra mobile enheder

Tvivler på, at der kan findes bedre på nord for fjorden. Gode ​​råvarer, godt sat sammen alt i alt en god og autentisk smagsoplevelse

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Omar A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2022

Pizza som i Italien. Super sted. Alt er lavet på italiensk vi har familie i italien det var som at være der.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, 565kaspern
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2022 fra mobile enheder

Hyggelig famille middag blev til ØV oplevelse.
Børnene bestilte pizza og de var ok, sagde de. Men slet ikke gourmet pizza som restauranten selv frem hæver. Det tog 45 min for 2 pizzaer. Min kone og jeg bestilte Pasta, vi måtte vente 65 min. og der havde børnene spist.
Vores Pasta var uden smag og klisteret.
Find et andet sted at spise.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Sightsee66244310363
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Under Uret, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Under Uret? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.