Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Godt ophold, fine omgivelser og en restaurant med menu og mad i virkelig topklasse. Veltilberedt, smagfuldt, flot præsenteret, god portionsstørrelse, nærværende og venlig betjening. Hotellet har gode opholdsområder og deres capuchino i baren er super god. Værelser, morgenmad og personale gode og serviceminded. Jeg kommer helt sikkert igen.
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip:Spis på hotellet, en oplevelse værd
Værdi
Sted
Service
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 2. nov. 2023
Kære Morten, Tusind tak for besøget og for at du også ville bruge din tid på at skrive til os om dine oplevelser 🙌 Jeg vil glæde mig til at dele denne med resten af holdet, som skaber det hele i virkeligheden. Vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen
alt det bedste, John G. Olesen Salg og marketingchef Hotel Viking - Spa & Wellness
Indberet svar som upassende
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Super ophold med dejligt smilende og hjælpsomme piger i Spaen. Vejret var skønt så vi kunne benytte den udendørs saltvandspool på taget. Dejligt værelse med gode senge. Inden vi tog hjem fik vi en rigtig lækker morgenmadsbuffet i restauranten.
Dato for ophold: september 2023
Spørg E6678ACannen om Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
Tak, E6678ACannen
John Guldhammer Olesen, Markedsføring hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. november 2023
Hej, og af hele hjertet tak for at du ville lave så flot en 5 stjernet anmeldese. Det er virkeligt værdsat kan du tro. Vi er selv ret så glade for de nye Auping senge på alle værelserne, så fantastisk du også er på "det hold" ❤️ Vi vil glæde os til at byde dig hjerteligt velkommen hjem igen kan du tro.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Skøn modtagelse, dejligt værelse, personalet er virkelig imødekommen, maden ganske god, dejligt spa område, med både inde og ude pools, 3 forskellige slags sauna. Fantastisk betjening, og personalet ved hvad de taler om, når de præsentere vin og mad.
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg johnnyap74 om Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
Tak, johnnyap74
Kære Johnny, Jamen altså en dejlig måde at starte dagen på 😊 Tusind tak for de rosende ord, og ikke mindst jeres besøg. Vi og resten af familien vil glæde os til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen.
Alt det bedste, John G. Olesen Salg og marketingchef Hotel Viking - Spa & Wellness
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Hotellet er slidt, og deres spa-afdeling er mere blot en pool, lidt boblebad og sauna. Maden er heller ikke noget der er værd at nævne. Men hvis man bare gerne vil i lidt pool, og have lidt gennemsnitligt cafémad, og ligeglad med udseende/slitage er stedet ok.
Spørg SigneLibak om Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
1 Tak, SigneLibak
John Olesen, Direktør hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2023
Kære Signe, Tusind tak for din tilbagemelding, og ikke mindst besøget. Jeg sætter stor pris på konstruktive tilbagemeldinger, da vi kan bruge dem til at se hvordan vi kan skabe de gode oplevelser vi drømmer om. Jeg håber du vil hjælpe mig og os med en nuancering på din tilbagemelding, så jeg har noget at tage med til ledergruppen og se på hvordan vi undgår dette i fremtiden. Mit direkte nummer er 40517311 og min mail er jo@hotelviking.dk - så håber jeg at du vil bruge lidt tid på at fortælle lidt mere om dine oplevelser. Hele vores eksistensberetigelse handler om gode oplevelser, og derfor er jeg nysgerrig på hvad vi kan gøre.
Alt det bedste, John Guldhammer Olesen Salg og marketingchef Hotel Viking - Spa & Wellness
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Bløde store senge, lækkert og moderne værelse. Ecooking produkter man kan benytte, så ingen grund til at medbringe sæber og bodylotion. Man låner lækker morgenkåbe og badetøfler. Atmosfæren er hyggelig og intim, hvilket de små hyggekroge i lobbyen bidrager i stort omfang til. Spa faciliteterne er overdådige, og man kommer ikke udenom et besøg på tag spaen, hvor man simpelthen skal besøge saltvands bassinet! Skøn udsigt. Gør jer selv den tjeneste at få nogle lækre drikkevarer med op til spaen!
Værelsestip: Besøg hotellet udenfor ferier osv. Så der ikke bliver overfyldt ved pools osv. Vi kom afsted på et rigtig godt tilbud!
Værdi
Sted
Spørg Maria H om Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
Tak, Maria H
Kære Maria, Tusind tusind tusind tak for at du ville bruge din tid på at lave så flot og skøn anmeldelse af din oplevelse hos os ❤️ Jeg vil glæde mig til at dele denne med resten af holdet, og jeg ved bare det bringer et ekstra smil på deres læber.
Vi vil glæde os til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Det var en okay oplevelse - især maden var dejlig og søde tjenere. Rengøringen er lettere kaotisk, hvor alt beskidt bliver smidt ud på gangen, så man næsten ikke kan komme forbi. Hotellet har ikke aircondition, så det savner man meget - ved godt at hotellet er 3-stjerner, men prisen taget i betragtning, ville man forvente aircondition. Alt i alt, synes jeg prisen er i den meget høje ende, så tvivlsomt om vi kommer igen !
Værelsestip: vælg et væg fra vejen.
Værelser
Renlighed