Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com
142 US$
Se tilbud
Hotels.com142 US$
Tripadvisor142 US$
Travelocity
Orbitz.com142 US$
eDreams
ZenHotels.com
Vis 9 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (588)
Filtrer anmeldelser
588 resultater
Medlemsvurdering
257
160
87
62
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
257
160
87
62
22
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
14-19 af 588 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juni 2022 fra mobile enheder

Er lige hjemvendt fra den skønneste weekend på Hotel Viking, hvor jeg har fejret min runde fødselsdag sammen med 7 venner.
ALT har bare været i orden! Blev mødt af smilende, hjælpsomme og imødekommende personaler alle steder. Spa-området var super fint og varieret, og til trods for at hotellet var fuldt booket, var der plads nok.
Festens højdepunkt var aftenens middag som blev aftalt på forhånd med køkkenchef Michael - det blev til et besøg i vinkælderen med aperitif, herefter skøn 5-retters menu med lækker vinmenu. Vi sluttede af i loungen med drinks, hvor der også var live musik.
Efter en dejlig nattesøvn i de flotindrettede værelser, spiste vi morgenmad med fin morgenbuffet.
STOR ros til især Michael og kolleger der har gjort min fødselsdagsfejring til et uforglemmeligt minde :)
Største anbefaling herfra - jeg kommer gerne tilbage!

Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, LenaK383
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
John Olesen, Direktør hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juli 2022

Kære Lena,
Af hele hjertet tak for de 5 stjerner, Det varmer virkelig.
du kan tro vi også nød jeres besøg og ikke mindst at det blev os der fik æren af
at danne rammerne om din fødselsdag, hvor du også gav os lov til at vise hvad vi også kan.
Skulle hilse igen fra Michael og sige at han gerne gentager succesen :)

Vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen.
Alt det bedste, John G. Olesen & Michael Frølich

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juni 2022 fra mobile enheder

Super lækkert sted. Spa badet og mulighederne for afslapning er kanon. Maden er rigtigt god og personalet er super flinke og hjælpsom. Rigtige gode værelser som er super godt indrettet og man kan gå en tir ned til vandet og kigge hvis vejret tillader det det er bestemt ikke sidste gang vi tager der op.

Værelsestip: En dag er ikke nok. Man skal tage to dage 😊😉
Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jonas H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
John Olesen, Direktør hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juni 2022

Kære Jonas
Tusind tak for de søde ord og for at du ville bruge tid på at skrive om dine oplevelser :)
Vi glæder os til at se jer igen kan du tro.
Alt det bedste, John G. Olesen,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juni 2022

Vi havde den dejligste weekend i de skønneste omgivelser på hotel vikingen. Rigtig godt spa område, rigtig god restaurant med det sødeste personale og super lækket værelse. Det er ikke sidste gang vi har besøgt hotel vikingen.

Dato for ophold: maj 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, miatR3873JP
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
John Olesen, Direktør hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. juni 2022

Kære Mia,
Tusind tak for besøget og de søde ord :) Vi vil glæde os til at byde jer hjerteligt velkommen hjem igen.
alt det bedste, John G. Olesen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. juni 2022

Men der var sgu ingen service, totalt kolde i røven, og fuldstændig ligeglade. Det eneste de ønskede var at få dagene flyttet - men nej :-(

I kan være helt sikker på at det ikke er jer vi anbefaler til andre og vi besøger heller ikke jer i fremtiden.

Føj for en dårlig oplevelse.

Dato for ophold: maj 2022
    • Service
Tak, janneg500
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. juni 2022

Jeg kan varmt anbefale Hotel Viking. Serviceminded personale, stort og lækkert wellness-område med mange forskellige faciliteter, god mad, fine værelser og tæt på standen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Dato for ophold: maj 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 584kaspers
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
John Olesen, Direktør hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juni 2022

Kære Kasper,
Tusind tak for de søde ord og for at du ville bruge tid på at skrive om dine oplevelser :)
Vi glæder os til at se jer igen kan du tro.
Alt det bedste, John G. Olesen,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser