Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Danmarkshistorie

Museum med permanent udstilling om voldanlægget, Hedeby-Dannevirke og historien om Dannevirke i... læs mere

Anmeldt d. 23. juli 2020
Lene R
,
København, Danmark
spændende historie

Her er gode parkeringsmuligheder og en informationskiosk. På turen rundt på volden er der flere... læs mere

Anmeldt d. 30. juni 2019
advobie
,
Horsens, Danmark
Læs alle 71 anmeldelser
  
Anmeldelser (71)
Filtrer anmeldelser
71 resultater
Medlemsvurdering
23
35
11
1
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
23
35
11
1
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 71 anmeldelser
Anmeldt d. 23. juli 2020

Museum med permanent udstilling om voldanlægget, Hedeby-Dannevirke og historien om Dannevirke i krigen i 1864. Der er i skrivende stund også en udstiiling om det danske mindretals historie fra 1864 til i dag. Der er også en arkæologisk park, hvor man kan se hovedvolden, Thyraborg, Porten til Norden, Valdemarsmuren samt en rekonstrueret skanse fra 1864.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Lene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2019 fra mobile enheder

En helt igennem positiv overraskelse det på meget pædagogisk vis forklarer om tilblivelsen af de imponerende voldanlæg, tilblivelsen og den historiske sammenhæng Dannevirke skal ses i.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, 370klause
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juni 2019

Her er gode parkeringsmuligheder og en informationskiosk. På turen rundt på volden er der flere informationstavler, der viser hvordan Dannevirke har set ud og har fungeret.
Fra udsigtspunkterne får man et godt kig ud over området mod syd.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, advobie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2019 fra mobile enheder

Har for nogen år siden været ved Dybbøl og siden besøgt en række steder i Grænselandet med tilknytning til de slesvigske krige, både 1848-50 og 1864. Så Dannevirke manglede, og det er der nu rådet bod på. Vi var heldige med vejre, så efter at have gennemgået museet fik vi en fin vandretur langs volden og frem til den genopbyggede skanse. Det viser jo, at det er en gammel tradition, at man har bygget volde og mure mod omverdenen. Når man tager tiden i betragtning er det jo et ret imponerende bygningsværk, som i sin tid er blevet opført.
Når man er på stedet er det et “must” at besøge museet, der giver en god og overskuelig gennemgang af de 2 krige - og en beskrivelse af det danske mindretals historie.
Ved siden af museet ligger en gammel kro - den kunne godt trænge til en kærlig hånd, men er et Ok sted, hvis man skal have noget at spise/drikke i forbindelse med et besøg.

Dato for oplevelse: juni 2019
1  Tak, nihaje
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. juni 2019

Der er ikke meget tilbage af Dannevirke. Fra museet kan man gå til venstre og se et stykke af Valdemarsmuren, der er bygget i mursten og en rekonstrueret skanse fra 1864. Går man til højre kan man komme til borgbanken Thyraborg og se den udtørrede Dannevirke sø. En fin spadseretur, med masser af dyreliv. Dannevirke er fredet naturområde.

Dato for oplevelse: juni 2019
Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser