Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fantastisk!”
Anmeldelse af Zion Modern Kitchen

Zion Modern Kitchen
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 18. januar 2018

en helt igennem fremragende oplevelse. Personalet, omgivelserne, maden og stemningen var utrolig og en skøn oplevelse. Vi blev virkelig forkælet og følte at alle pengene var givet godt ud.

Tak, Janni Bang H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (249)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 249 anmeldelser

Anmeldt for 9. juli 2017 fra mobile enheder

Absolut bedste restaurant i Christiansted på St. Croix. Dejlig mad og sød betjening.
Ikke det billigste sted i byen, men alle pengene værd.

Tak, ThomasTerp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede 11. juli 2017
Google Oversæt

Thank you so much for you amazing review! So glad you enjoyed everything.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. juni 2017 fra mobile enheder

God betjening, hyggelig atmosfære i en lille gård - lækker mad og til rimelig pris. Bestil evt bord i forvejen - de har ikke åben alle dage - i hvert fald ikke i juni, hvor vi besøgte stedet.

Tak, hped1982
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 15. februar 2017

Lækker mad i dejlige omgivelser - gode vine - fin betjening - dansk menukort - prisen rimelig, dejlig oplevelse.

Tak, Karen D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MJSTX, Manager hos Zion Modern Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017


Tak så meget for revisionen. Vi er så glade for du har haft alt!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. februar 2017

Bestilte osteanretning. Super. Havde den som forret. Vi ville nok have (hvis man er europæer) den efter hovedretten. Desuden en fantastisk melon salat. Normalt bestiller Vi ikke en sirloin steak, men blev anbefalet den. Og den var tilberedt til perfektion inkl. at det var super kød.
Fik en australsk shiraz vin på anbefaling. Aldeles fremragende. Afsluttede med kaffe. Desværre lidt for kold. Blev straks udskiftet og der blev ikke charget for kaffe.

    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Peter P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MJSTX, Manager hos Zion Modern Kitchen, svarede på denne anmeldelseSvarede 13. april 2017


Tak så meget for revisionen. Vi er så glade for du har haft alt!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Zion Modern Kitchen, kiggede også på

Christiansted, St. Croix
Christiansted, St. Croix
 
Christiansted, St. Croix
Christiansted, St. Croix
 
Christiansted, St. Croix
Christiansted, St. Croix
 

Har du været i Zion Modern Kitchen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering