Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.284)
Filtrer anmeldelser
1.284 resultater
Medlemsvurdering
615
424
132
67
46
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
615
424
132
67
46
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.284 anmeldelser
Anmeldt d. 28. december 2015

Renaissance St. Croix Carambola Beach Resort & Spa ligger ca. 35 min. kørsel vest for Christiansted i en afsides bugt med dejlig strand. Værelserne er i villaer med udsigt til enden hav eller "have". God standard med fine detaljer.
Desværre virker koordination af restauranterne og pool-området lidt kaotisk og er tålmodighedskrævende i en sådan grad at man irriteres. Mest af alt fordi prisniveauet er som et fire-femstjernet hotel, men service og attitude føles uengageret.
Maden er god og menukortet byder på mange varianter.
Aftenrestauranten melder dog "fully booked" selvom der kun er halvt fyldt. Ved nærmere forespørgsel indrømmer værtinden at køkkenet ikke kan følge med. Så vi booker til næste aften. Til frokost er det ikke bedre. Der meldes om alt udsolgt - køkkenet kan ikke følge med. Så vi tager til et supermarked som ligger 15 min. fra hotellet og provianterer.
Morgenmaden er heller ingen succes. De er løbet ud for yoghurt og musli - som ellers står på menuen, og ingen ved hvornår det kan fremskaffes.
Til gengæld er kaffen OK, taget i betragtning at det er maskinkaffe på kande.
Der serveres ikke espresso eller "special coffees".

Pool og strand er dejlig. Men "pool towels" er en mangelvare. Sorry, no towels. Ingen ved hvornår der kommer flere håndklæder. Og personalet virker ligeglade.
Liggestolene/strandsengene er lavet til meget korte mennesker. En skandinav af normal højde vil ligge med både hoved og fødder ud over kanten.
Men man ligger alligevel ikke for længe. Ved middagstid starter kloak-pumpen nemlig, som strategisk er placeret på plænen mellem restaurant og strand.
Det er dog ingenting i forhold til generatoren, som er placeret i det syd-østlige hjørne af området. En kæmpe maskine, placeret i et maskin-hus med en "udstødning" som blæser sort diesel-røg ud over de ellers fine tennisbaner, og som larmer øredøvende.
Undgå derfor at ende i villa 19 - 22 som ligger lige op til generatoren der kører hele døgnet for at genere strøm til hotellet.
Housekeeping er venlige, men hvis man ikke er "klar" når de banker på kl. 8.30 så er det usikkert om de når tilbage og fixer rummet senere på dagen.

Hotel ressortet er dejlig afslappet, og et godt sted for hele familien.
Dress code er meget relaxed.
Så hvis far og mor ikke lader sig gå på af det sindige tempo på service-siden,
er det et fint hotel.

Værelsestip: Vælg en villa mod øst. Undgå villa 19 - 22 som har støjgener fra generator.
  • Overnattede: december 2015, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Peter F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. maj 2015

.. maden og restauranterne - service er der ikke meget af. Værelserne trænger også efterhånden til modernisering. Endelig skal man være opmærksom på at det ligger langt fra by, så det kan være dyrt besværligt at tage et andet sted hen og spise.
Stedet har ro og der er en super strand og masser at se på med snorkel.

Værelsestip: Værelser med beach view har MEGET støj fra bølger på stranden. Vælg lidt oppe i bebyggelsen med ocean view.
  • Overnattede: februar 2015, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Hugo M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nancy W, Director of Sales hos Renaissance St. Croix Carambola Beach Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. maj 2015
Google Oversæt

Thank you for posting a review of your recent stay with us. Not sure that we were a perfect fit for what you were looking for, bit you may want to consider trying another one of the many Marriott properties in the Caribbean and Latin America for your next warm weather getaway.

Warm regards,
Nancy W
Director of Sales

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. januar 2015

4-stjernet? Gælder kun på St. Croix. Hotellet er smukt beliggende langtfra alfarvej. Dyrt at tage sig rundt. Lej en bil for andre besøg. Betalte for havudsigt, fik et mørkt værelse dækket af træer, så intet var at se. Værelset var OK uden at være prangende. Faciliteter var på plads; MEN..
restauranten og baren er den umuligste, jeg i mange år har besøgt. Magen til ukvalificeret og ligegyldigt personale skal man lede længe efter. Menu og vinkort er uinteressant. Mange dage her kan blive ensformige og gode badestrande findes jo i overalt.

Værelsestip: Køb ikke ocean-view værelse, ikke pengene værd.
  • Overnattede: januar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, netajorn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nancy W, Director of Sales hos Renaissance St. Croix Carambola Beach Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. februar 2015
Google Oversæt

Hello,
Thank you so much for you review. It sounds like you had a good time overall, but were a little disappointed with our wine and dining selections. I apologize that we fell short of your expectations. We do change up our menu frequently and have a variety of specials available each night as well. I do agree with you though that our wine selection could be enhanced
I know you traveled a long distance to visit the island and we warmly welcome all of our Danish guests. I know the Danish west indies are a wonderful part of your countries' history.
Best regards,
Nancy W
Director of Sales

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2014

Vi var der i marts måned og fik på trods af alt en dejlig ferie.
Beliggenheden var bare helt fantastisk. Den ligger midt i regnskoven ud til en meget lækker bugt. Ca. 200 meter fra stranden ligger det mest fantastiske rev. Stranden er super flot, med store palmer og blåt, blåt vand. Lige pludselig flyver der 3 pelikaner forbi. Wow.
Hytterne er dejlig store og rummelige. Betjeningen er helt i top fra selve hotellet og driften.
Maden er der i mod en stor skuffelse. Betjeningen i restauranten ligeså. Desværre er der langt til nærmeste spise sted.
Men alt i alt bliv det til en fantastisk tur. Måske også fordi det er så langt fra vores egne hjemlige egne.

Værelsestip: Jeg tror de fleste var gode.
  • Overnattede: marts 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Annette J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nancy W, Director of Sales hos Renaissance St. Croix Carambola Beach Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. september 2014
Google Oversæt

Hello Annette,
Thank you so much for telling us how much you enjoyed your recent trip to the resort. We always enjoy welcoming out guests from Denmark. Our history with Denmark is such an important part of the fascinating history of the island. I hope you will visit us again when it gets cold in Denmark.!!

Warm sunny regards,
Nancy W.
Director of Sales

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. november 2013

Hotellet ligger lige op til regnskoven og tæt ved havet. Værelserne er rigtig flotte og der forefindes en King-Size seng. Flot og lækkert badeværelse. Absolut OK...Stedet ligger lidt uden for alt og selve menukortet er begrænset, så længere end en uge vil vi ikke anbefale, så bliver det lidt enformigt...Dejlig morgenmad og ok, at hotellet har 4 stjerner, men heller ikke mere.

  • Overnattede: december 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, nolund
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser