Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“relaxing vacation!”
Anmeldelse af Harbour Heights

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Seven Mile Beach
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Harbour Heights
Vurderet som nr. 15 ud af 36 specialiseret indkvartering i Seven Mile Beach
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 11. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: go to the harbour heigths website and look at the pictures of the condos, there all different owners...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, lunaben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

159-163 af 176 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, TinaT150
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, Keys75
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, wendy g
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Ted M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Seven Mile Beach
1 km væk
Sunshine Suites Resort
Sunshine Suites Resort
Nr. 6 af 10 i Seven Mile Beach
1.818 anmeldelser
3,4 km væk
Comfort Suites Seven Mile Beach
Comfort Suites Seven Mile Beach
Nr. 7 af 10 i Seven Mile Beach
1.390 anmeldelser
1,1 km væk
Villas of the Galleon
Villas of the Galleon
Nr. 7 af 36 i Seven Mile Beach
257 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,3 km væk
Grand Cayman Marriott Beach Resort
3,8 km væk
The Grandview Condos Cayman Islands
The Grandview Condos Cayman Isla...
Nr. 10 af 36 i Seven Mile Beach
323 anmeldelser
30,6 km væk
Wyndham Reef Resort
Wyndham Reef Resort
Nr. 2 af 2 i East End
1.733 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Harbour Heights? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Harbour Heights

Adresse: 1453 West Bay Road | P.O. Box 30624, Seven Mile Beach KY1-1203, Grand Cayman
Beliggenhed: Caribien  > Caymanøerne > Grand Cayman > Seven Mile Beach
Faciliteter:
Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 15 ud af 36 specialiseret indkvartering i Seven Mile Beach
Prisområde: 1.916 kr.-3.011 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 45
Også kendt som:
Harbour Heights Hotel Seven Mile Beach

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering