Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“The Caribe Hilton is back in shape!”
Anmeldelse af Caribe Hilton San Juan

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Caribe Hilton San Juan
Vurderet som nr. 18 ud af 47 hoteller i San Juan
GrønneForløbereSølv-niveau
Anmeldt 20. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Ask for a room away from the parking deck.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, rebucfan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7.210)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4.876-4.880 af 7.210 anmeldelser

Anmeldt 19. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Diane S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nelson T, Manager hos Caribe Hilton San Juan, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Estrella13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nelson T, Manager hos Caribe Hilton San Juan, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. februar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, baileyno6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: High Floor Main Bldg
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, West46th
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i San Juan
1,1 km væk
Condado Vanderbilt Hotel
0,6 km væk
The Condado Plaza Hilton
1,2 km væk
Sheraton Puerto Rico Hotel & Casino
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2,6 km væk
Doubletree by Hilton San Juan
2,8 km væk
Sheraton Old San Juan Hotel
1,2 km væk
Olive Boutique Hotel
Olive Boutique Hotel
Nr. 4 af 47 i San Juan
850 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Caribe Hilton San Juan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Caribe Hilton San Juan

Adresse: 1 San Geronimo Street, San Juan 00901-2401, Puerto Rico
Telefonnummer:
Beliggenhed: Caribien  > Puerto Rico > San Juan
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 2 grønt hotel i San Juan
Nr. 4 spahotel i San Juan
Nr. 6 hotel ved stranden i San Juan
Nr. 9 luksushotel i San Juan
Nr. 10 familiehotel i San Juan
Nr. 12 romantisk hotel i San Juan
Nr. 13 forretningshotel i San Juan
Prisområde: 1.550 kr.-2.805 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Caribe Hilton San Juan 4*
Antal værelser: 652
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Caribe Hilton San Juan. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Caribe Hilton San Juan Hotel San Juan
Hilton Hotel San Juan
Hilton Hotel Caribe
Hilton San Juan
San Juan Caribe Hilton Hotel

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering