Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.406)
Filtrer anmeldelser
6.406 resultater
Medlemsvurdering
3.696
1.535
666
290
219
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.696
1.535
666
290
219
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 6.406 anmeldelser
Anmeldt d. 23. april 2017 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg havde en dejlig ferie på dette hotel. Vi var der i 14 dage og var fuld tilfreds med opholdet. Rigtig sødt personale, som altid var var venlige, imødekommende og altid klar på at aktivere dig, hvis det var det du ville. Maden var ganske fin og de 3 restauranter der tilhører hotellet er absolut godkendt. Rigtig god underholdning fra morgen til aften. Grunden til at hotellet ikke får 5 er at værelserne er lidt slidte. Nogen stikkontakter virker ikke og alle værelser er ikke med balkon. Vi fik et værelse uden terrasse eller balkon. Husk at gøre opmærksom på det, hvis man ønsker dette. Internet er meget dyrt på hotellet. Desuden skal du stå tidligt op hvis du skal have en god plads på stranden..
Det skal siges vi havde en dejlig ferie på hotellet og kan anbefales. Vi kunne sagtens vende tilbage en dag.

Dato for ophold: april 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Bomberinho1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. april 2018

Kære Bomberinho1.

Mange tak for at komme til BlueBay Villas Doradas og dele din positive oplevelse.

Det er mere end en stor fornøjelse at læse og skrive om det store arbejde i hele vores personale. Vores animationshold, vores mål er at tilbyde en service, der overstiger vores kunders forventninger uden vores gode medarbejdere.

Vi sætter pris på, at du andre kommer til vores hotel.

Tak igen for din gode anmeldelse.

Med venlig hilsen

Hamler Perez
Gæsteservice

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. april 2017

Vi er lige kommet hjem fra 15 gode dage I Caribien, regn, sol og blæst var en del af oplevelsen. Rejste via Apollo, værelses hold ikke standarden, byttet til andet mindre værelse uden larm med terasse. Havet er utrolig grumset og ikke indbydende og I poolen lufter det ikke, værelserne små, slidte, servicen samt rengøringen virker hvis du giver drikke penge. Hotellet har 10 ansatte til at sælge dig time share (Pas på) men det positive ved hotellet er den utrolige gode stemming af personalet og deres smil samt iver til at hjælpe dig. God mad gennem 15 dage, hvor buffen samt Fiske restauranterne kan anbefales, den japanske samt kød, skuffede fatalt 2 gange. Bestil premium, gi lidt mere og få bedre forplejning, minibar samt drik af glas, fremfor plastic kopper I 15 dage. Underholdning tilbydes, hvor enkelte var uden værdi, dog et par flotte shows samt smil fra dem der prøver at hive slappe turister op af stolen.

Dato for ophold: april 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, soren C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Public Relations Manager hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. april 2018
Google Oversæt

Dear Soren

We thank you so much for having selected BlueBay Villas Doradas to spend your holidays.

On behalf of the entire hotel we want to thank you for sharing your comments and highlight each point of improvement, we are working hard to increase our service quality in order to offer a service that exceeds the expectations of our customers. We want to apologize for the inconveniences you have experienced during your stay. We consider your comments as an opportunity of improvement.

Our expectation is to have our entire customer back to the resort every year for that reason working on the customer’s reviews and solve is very important for us.

Best regards.

Francisco Diaz
Guest Service Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2017

Vi besøgte dette hotel 9-15 januar 2017. Formålet med denne uge var, at være et stille og roligt sted, inden vi i uge 2 skulle til luksus i Samana.

Personalet er utrolig venligt - drikkepenge (også relative små) bliver virkelig værdsat - så tøv ikke med at give 100-200 pesos (8-15dkr) i drikkepenge - de er givet godt ud.

Fin strand og pool. Vi fandt det ikke svært at finde stole med tilhørende parasoller.

Ikke det store at tage sig til, ud over at slappe af. Vi var dog på en bytur, hvor et besøg på den lille fæstning var et rigtig godt besøg. Man bliver udstyret med en "walk-man" og får historie om effekter mv. Specielt på toppen af fæstningen er der en god historie om stedets historie fra øen (DDR/Haiti) blev opdaget - til nutiden.

Vi var også på "Paradise Island". En længere tur - og ender på en sandbanke, som man kan gå rundt om på mindre end 5 min - og ca 350 turister. Snorklingen er IKKE god dér - så spar tiden og pengene.

Dato for ophold: januar 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, D7418UPmichaelo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. april 2018

Kære Michael O

Mange tak for at vælge BlueBay som din ferie destination resorts.

Vi vil også gerne takke for at dele din anmeldelse med hensyn til din oplevelse i vores hotel og rådgive andre fremtidige kunder.

Vi håber alle at have dig tilbage i mange år som muligt.

Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. marts 2016 fra mobile enheder

Dejligt hotel . Alle på hotellet er meget hjælpsomme og søde. Vi føler os meget velkommen . Meget fine værelser. Fint rengjort hver dag. Aller restauranter er meget gode. Meget varieret buffet . Strande er fin. Måske lidt flere parasoller på stranden.
Dejligt swimmingpool. Fin underholdning hver dag. Yandra,George,melvin,JAmes Bond,barbe,veronica,pedro,alfredo,cocacola
Kan varmt anbefales. Ville gerne komme tilbage.

Dato for ophold: marts 2016
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Karen R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. april 2018
Google Oversæt

Kära Karen R

Tack så mycket för att komma till BlueBay Villas Doradas och dela din positiva upplevelse.

Det är mer än ett stort nöje för oss att läsa dina positiva recensioner om oss och lyfta fram det stora arbetet hos hela vår personal, särskilt vårt animationslag, vårt mål är att erbjuda en tjänst som överstiger våra kunders förväntningar, men det skulle inte vara möjligt att få det utan våra bra medarbetare.

Vi uppskattar verkligen att du rådgör andra människor att komma till vårt hotell.

Tack igen för din bra recension.

vänliga hälsningar

hamler Perez
Gäst service...

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. december 2015

Dette var vores første gang på den dominikanske republik og vi var hovedsageligt positivt overraskede. Der er aktiviteter på hotellet fra kl 10 om morgenen, til kl 12 om aftenen. Især "streching" kl 10 om morgenen var en skøn start på dagen.
Animations-holdet var også super gode. Især "malvin" var fantastisk, altid i super godt humør og behjælpelig.
Man skal dog lige være forberedt på at den "dominikanske vinter" starter i slutningen af december (og varer ca. en måned) og det betyder at det regner en del om natten og op ad morgenen.

Værelsestip: Værelserne tættest på stranden er mere stille, da der er underholdning på hotellet indtil kl 24.
Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
2  Tak, ThomasWiil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. maj 2018

Kære ThomasWiil


Mange tak for at vælge BlueBay som din ferie destination resorts.


Vi vil også gerne takke for at dele din anmeldelse med hensyn til din oplevelse i vores hotel og rådgive andre fremtidige kunder.


Vi håber alle at have dig tilbage i mange år som muligt.



Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser