Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.406)
Filtrer anmeldelser
6.406 resultater
Medlemsvurdering
3.696
1.535
666
290
219
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.696
1.535
666
290
219
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 6.406 anmeldelser
Anmeldt d. 27. december 2015

Dette var vores første gang på den dominikanske republik og vi var hovedsageligt positivt overraskede. Der er aktiviteter på hotellet fra kl 10 om morgenen, til kl 12 om aftenen. Især "streching" kl 10 om morgenen var en skøn start på dagen.
Animations-holdet var også super gode. Især "malvin" var fantastisk, altid i super godt humør og behjælpelig.
Man skal dog lige være forberedt på at den "dominikanske vinter" starter i slutningen af december (og varer ca. en måned) og det betyder at det regner en del om natten og op ad morgenen.

Værelsestip: Værelserne tættest på stranden er mere stille, da der er underholdning på hotellet indtil kl 24.
Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
2  Tak, ThomasWiil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. maj 2018

Kære ThomasWiil


Mange tak for at vælge BlueBay som din ferie destination resorts.


Vi vil også gerne takke for at dele din anmeldelse med hensyn til din oplevelse i vores hotel og rådgive andre fremtidige kunder.


Vi håber alle at have dig tilbage i mange år som muligt.



Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. januar 2015

Godt resort, med små hyggelige "gader" der førte rundt til værelserne! Vi blev opgraderet til en lille hytte, der var rigtig fin med egen lille forplads!

Resortet var beboet af mennesker i alle aldre, med en lille overvægt af folk +50! Intimt hvor man kommer hinanden lidt ved, men alle var venlige og imødekommende, hvor folk ikke var blege for, at komme i kontakt med andre og få en drink sammen! Godt sted at møde nye mennesker i alle aldre!

Poolområdet var hyggeligt med god stemning, som bartenderne til poolbaren, Stanley og Francisco var med til, at levere!

Personalet på hotellet var meget søde og hjælpsomme!

Eneste negative var, at buffen i hovedrestauranten ikke var så varieret og maden ikke var vildt smagfuld, for vores kritiske europæiske munde! De tilstødende all inclusive ala carte restauranter var heller ikke den store oplevelse, hvor maden generelt var gennemsnitlig til det ringe.

Dato for ophold: januar 2015
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, ThomasHSS88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2018

Kære Thomas

Tak så meget for at komme til BlueBay Villas Doradas og dele din positive oplevelse.

Det er en stor fornøjelse for os at læse din positive anmeldelse om os og fremhæve vores stabs gode arbejde og forbedringspoint. Vi arbejder altid meget hårdt for at overgå vores kunders forventninger, men det ville ikke være muligt at få det uden vores gode medarbejdere.

Vær opmærksom på, at din anmeldelse vil blive delt med hele ledelsen for at kunne handle, vi sætter stor pris på din kommentar, som er en stor mulighed for forbedring.

Vi håber at du kommer tilbage i mange år.

Tak igen for din gode anmeldelse.

Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. januar 2015

Min mand og jeg har været 14 dage på bryllupsrejse på BlueBay Villas Dorados og det har været helt perfekt. Vi blev modtaget af meget venlig personale og fik er rigtig fint værelse. Vi har tilbragt de fleste dage på stranden, hvor det er skønt med en snackbar så man ikke skal gå langt for noget koldt at drikke eller noget at spise. Der er mange sælgere på stranden, men de er ikke agressive som man eksempelvis oplever i andre lande. Hvis man siger nej respekterer de det. Jeg har fået massage flere gange og det var skønt.
Vi var ude at surfe to gange, som vi bookede gennem Felix på stranden og det var fantastisk! Kan virkelig anbefales.
Buffeten på hotellet er rigtig god og der er også gode muligheder for sund mad. Der er meget salat og mange grøntsager.
Værelset har været ok. Vi boede meget tæt på scenen, så der var meget larm om aftenen.
Hver aften er der show. De ansatte gør et kæmpe stykke arbejde for at underholde alle hotellets gæster - Animation holdet: Coca Cola, Jorge, James, Luis, melvin, gisel, yayi, Raul and Ana er super søde og sjove.

Vi tilbragte nytårsaften her og det var en genial aften. Gallamenu, danseshow og fest på stranden til den lyse morgen. En meget festlig aften.
Hotellet har været de perfekte omgivelser for vores bryllupsrejse.

Dato for ophold: januar 2015
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mette20
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2018

Kære Mette20

Tak så meget for at komme til BlueBay Villas Doradas og dele din positive oplevelse.

Det er en stor fornøjelse for os at læse din positive anmeldelse om os og fremhæve vores stabs gode arbejde og forbedringspoint. Vi arbejder altid meget hårdt for at overgå vores kunders forventninger, men det ville ikke være muligt at få det uden vores gode medarbejdere.

Vær opmærksom på, at din anmeldelse vil blive delt med hele ledelsen for at kunne handle, vi sætter stor pris på din kommentar, som er en stor mulighed for forbedring.

Vi håber at du kommer tilbage i mange år.

Tak igen for din gode anmeldelse.

Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. december 2014

Som det det plejer super god service altid søde personale
Animation crew er super søde og altid friske til en dans

Grisel har været speciale for mig og taget godt af mig :-)

George,Coca cola.Anna,yayi,James bond.Luis
står for alt underholdning og det klarer de super godt
poolbaren er alle super søde og giver altid et frisk pust på dagen med deres super gode drinks ;-)

Ok kan kun anbefale dette hotel :-):-):-):-)

Dato for ophold: december 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, grillkongen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. maj 2018

Kære grillkongen

Tak så meget for at komme til BlueBay Villas Doradas og dele din positive oplevelse.

Det er en stor fornøjelse for os at læse din positive anmeldelse om os og fremhæve vores stabs gode arbejde og forbedringspoint. Vi arbejder altid meget hårdt for at overgå vores kunders forventninger, men det ville ikke være muligt at få det uden vores gode medarbejdere.

Vær opmærksom på, at din anmeldelse vil blive delt med hele ledelsen for at kunne handle, vi sætter stor pris på din kommentar, som er en stor mulighed for forbedring.

Vi håber at du kommer tilbage i mange år.

Tak igen for din gode anmeldelse.

Med venlig hilsen.

Hamler Perez
Gæsteservice.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. marts 2014

Værelse ok, survival food ok, kraftig larm på den forkerte side af 100 decibel fra pool samt scene område i alt for lang tid ad gangen, Richard Wagner opera ville være en lise for øregangen
Troede det var for voksne men animation teamet opførte sig som børn i trods alderen
Aldrig mere dette hotel det var ikke relax ferie
Paulsen værelse 4206

Værelsestip: Hold jer væk fra scenen og poolområdet ca 200 meter
Dato for ophold: marts 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Eugen P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FRANCISCO D, Guest Service hos BlueBay Villas Doradas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. maj 2018
Google Oversæt

Dear Eugen ,

We thank you so much for having selected BlueBay Villas Doradas to spend your holidays.

On behalf of the entire staff of our hotel we want to thank you for sharing your comments and highlight each point of improvement and good things experienced, we are working hard to increase our service quality in order to offer a service that exceeds the expectations of our customers. At the same time we want to apologize for the inconveniences you have experienced during your stay.

We consider your comments as a good opportunity of improvement.

Our expectation is to have our entire customer back to the resort every year for that reason working on the customer’s reviews and solve is very important for us.

Thank you once again for your review.

Best regards.

Hamler Perez
Guest Service.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser