Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.758)
Filtrer anmeldelser
3.758 resultater
Medlemsvurdering
1.381
1.145
663
318
251
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.381
1.145
663
318
251
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.758 anmeldelser
Anmeldt d. 19. marts 2018 fra mobile enheder

Meget fint ferie, vi kommer tilbage næste år. Mad var meget forskeligt og smagt godt, frugt og juice var altid frisk. Personale var meget venligt og hjælpsom, animator var sjov. Jeg håber meget , at vi kommer tilbage i den fint land. Tak for alt sexy roberto kevin yancarlo pantera taino chayanne.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jovita M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes hos Grand Paradise Playa Dorada, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in ensuring clients satisfaction.

We look forward to welcoming you again,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. januar 2018 fra mobile enheder

Grand Paradise er et utroligt lækkert hotel, super udsigt og ligger helt ud til vandet. Maden er lækker og meget varieret og flot anrettet. Hotellets personale er super flinke og meget serviceminded
Så stedet her kan klart anbefales...

Dato for ophold: januar 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, findclaus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Francis I, Director de Relaciones con Clientes hos Grand Paradise Playa Dorada, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. marts 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you for praising our beach front location, the quality and variety of the food, and the overall services our staff provided you during your stay with us, extremely gratifying knowing that the vast majority of our visitors are satisfied with our services.

We'll be looking forward to welcoming you once again,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. december 2017

Lidt slidt men fyldt med livsglæde og fantastisk mad. Desværre er Wi-Fi dyrt og dårlig fungerende. Gå i stedet over til et lille Center (ca. 200m.) Køb en øl og bed om deres password og du har wi-fi alle 14 dage. Du kan gå til Puerto Plata langs stranden ca. 1 time. eller gå op til hovedvejen og tag en bus, hvor en tur til byen koster 1 Dollar. Tager du en taxa fra hotellet koster det 34 Dollar retur, Søde og livsglade ansatte som forkæler en i de 14. dage.

Værelsestip: Tag helst et værelse på 2-3 sal.
Dato for ophold: december 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Per S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. februar 2016

Et dejligt hotel ved 2 skønne strande,desværre var der bare en utrolig larm ved poolen.og et diskotek som skulle slutte kl 1 blev de fleste aftener ved mindst en time mere.Personalet var utroligt søde og meget hårdt arbejdende.

Værelsestip: Vælg et værelse så langt væk fra pollen som mugligt.
Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Sveb_lleWinnie56
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Luisa V, Guest Relations Manager hos Grand Paradise Playa Dorada, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2016
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in assuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. januar 2016

Hotellet har en god beliggenhed tæt på både lufthavnen og Puerto Plata City.

Vi havde bestilt et værelse med begrænset havudsigt, det levede fuldt op til vores forventninger. Det havde en fin størrelse. Der var et lille køleskab med sodavand og vand, som blev fyldt op hverdag. Dog var der ikke rigtig noget varmt vand eller tryk på bruseren på badeværelset nogle af dagene. Rengøringen på værelset var fint.

Maden er god og varieret. Hverdag er der forskelligt kød og tilbehør.

Personalet er glade og imødekommende. Der er masser fra aktiviteter i løbet af dagen og om aften. Det står underholdningsteamet for. De er generelt en flok søde og rare mennersker som gør alt hvad de kan for at alle for en god og sjov ferie. Især Yancarlos og Olman gjorde et stort indtryk på os.

Hotellet ligger ved en lækker strand. Hotellet bør dog sætte parasoler op på stranden ligeledes få nogle flere ved poolen.

Wifi'en på hotellet er dyrt. Det burde gøres gratis. Lig til i prisen ved bestilling.

MEN IKKE MNDST HAVDE VI EN FANTASTISK FERIE. IKKE SIDSTE GANG VI KOMMER DER! :-)

Værelsestip: Vælg med havudsigt, så er man tæt på det hele
Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Louise J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser