Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.702)
Filtrer anmeldelser
3.702 resultater
Medlemsvurdering
1.343
1.135
658
318
248
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.343
1.135
658
318
248
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 3.702 anmeldelser
Anmeldt 5. februar 2016

Et dejligt hotel ved 2 skønne strande,desværre var der bare en utrolig larm ved poolen.og et diskotek som skulle slutte kl 1 blev de fleste aftener ved mindst en time mere.Personalet var utroligt søde og meget hårdt arbejdende.

Værelsestip: Vælg et værelse så langt væk fra pollen som mugligt.
  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Sveb_lleWinnie56
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Luisa V, Guest Relations Manager hos Grand Paradise Playa Dorada, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. februar 2016
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in assuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 17. januar 2016

Hotellet har en god beliggenhed tæt på både lufthavnen og Puerto Plata City.

Vi havde bestilt et værelse med begrænset havudsigt, det levede fuldt op til vores forventninger. Det havde en fin størrelse. Der var et lille køleskab med sodavand og vand, som blev fyldt op hverdag. Dog var der ikke rigtig noget varmt vand eller tryk på bruseren på badeværelset nogle af dagene. Rengøringen på værelset var fint.

Maden er god og varieret. Hverdag er der forskelligt kød og tilbehør.

Personalet er glade og imødekommende. Der er masser fra aktiviteter i løbet af dagen og om aften. Det står underholdningsteamet for. De er generelt en flok søde og rare mennersker som gør alt hvad de kan for at alle for en god og sjov ferie. Især Yancarlos og Olman gjorde et stort indtryk på os.

Hotellet ligger ved en lækker strand. Hotellet bør dog sætte parasoler op på stranden ligeledes få nogle flere ved poolen.

Wifi'en på hotellet er dyrt. Det burde gøres gratis. Lig til i prisen ved bestilling.

MEN IKKE MNDST HAVDE VI EN FANTASTISK FERIE. IKKE SIDSTE GANG VI KOMMER DER! :-)

Værelsestip: Vælg med havudsigt, så er man tæt på det hele
  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Louise J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016 fra mobile enheder

Skønt hotel. Dejlig beliggenhed tæt på stor sandstrand og lækker pool. Ved poolen er der musik, underholdning og aktiviteter. Personalet er glade, smilende og imødekommende. De er gode til at få folk med i aktiviteterne. De gør indtryk på en og man husker dem, Carlos almonte, yancarlos, Jonathan og olman. Maden er god, varieret, masser at vælge imellem og der er forskelligt mad hver dag.
Værelserne er fine og bliver gjort rent hver dag.

Overnattede: januar 2016, rejste med venner
2  Tak, kat3600
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2016 fra mobile enheder

Hotellet byder på mange forskellige aktiviteter i både dags- og aftentimerne. Der er musik, dansk og underholdning. Aktiviteterne ved poolen er sjove og de fleste griner af og med dem. Personalet er altid glade og smilende og siger altid Hej. Der er mad for en hver smag.
Hotellet ligger lige ved en dejlig sandstrand.

Olman, Carlos, Yancarlos, Jonathan og resten af teamet har gjort et godt indtryk og skaber glæde ved poolen hver dag

Overnattede: januar 2016, rejste med venner
2  Tak, kmmattsson
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2015

Generelt ligger hotellet helt perfekt ud til Playa Dorada og på hotellet er der forskellige gratis aktiviteter, fx en tur i kajak, minigolf, bordtennis m.m. I løbet af dagen var der underholdning som animationsteamet varetog. En dejlig gruppe af unge mennesker, som gjorde, hvad de kunne, for at gæsterne følte sig tilpas og ikke mindst underholdt. Vores værelse var et lille to-mands-værelse som virkede ret indelukket, fugtigt og mørkt, dog med velfungerende air-con. Der findes 2 a la carte restauranter på hotellet, hvis man ind i mellem får nok at buffet-mad.
5 mins gang fra hotellet ligger et shoppingcenter, som man med fordel kan benytte frem for hotellets butik. 10 min fra hotellet ligger hovedvejen, hvorfra man kan tage bus på egen hånd, såfremt man har mod på dette.
I forhold til prisen levede Grand Paradise helt sikkert op til vores forventninger.

Værelsestip: Bed evt. om et værelse, der ikke ligger i stueetagen.
  • Overnattede: januar 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Camilla K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Janett J, Guest Relations Manager hos Grand Paradise Playa Dorada, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. januar 2015
Google Oversæt

Thank you very much for taking the time to tell us how much you enjoy your vacation. The entire staff is very appreciative when they received praises for their efforts in assuring clients satisfaction.
We look forward to welcoming you again,

It is very gratifying to received acknowledgments from visitors like you that highlight the wonderful time they spent on their vacation at the Grand Paradise.
We look forward to welcoming you again,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser