Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (7.760)
Filtrer anmeldelser
7.761 resultater
Medlemsvurdering
4.334
2.580
610
152
85
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.334
2.580
610
152
85
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 7.761 anmeldelser
Anmeldt d. 21. juli 2017 fra mobile enheder

Efter en 13 dages rundrejse i Cuba sluttede vi af med 5 dage på dette all inklusive hotel.
Der manglede intet på service eller forplejning.
Et hotel der kan anbefales til afslapning og en fantastisk dejlig strand med plads til både afslapning og aktiviteter.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Mai S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David N, Director General hos Blau Varadero Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2017
Google Oversæt

Dear Mai S,

We are very grateful for your comments on the hotel but more so for your comments on the staff and service, I’ll make sure they receive them. We want to thank you as well for recommending us with other travelers.

We also appreciate your constructive opinion about some of our services.
We will be looking forward to your next visit.

Kind regards,

David Nuñez Alvarez
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. februar 2017

Godt hotel og gode rummelige værelser. Gennemgående ok all inklusive - men kun 4 ud af 5 stjerner da kvaliteten godt kan løftes og pga fugle i restauranten.
Pragtfuld udsigt og strand der bestemt er til 5 stjerner.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Peter R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David N, General Manager hos Blau Varadero Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2017
Google Oversæt

Dear Peter R,

On behalf of the management we would like to thank you very much for your very constructive comments. We are constantly working to enhance our guests' experiences and feedbacks like yours help us to get better.

We would like to invite you to a next stay where we surely will exceed your expectations.

Best regards from Cuba,
David Nuñez Alvarez
General Manger

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. december 2016

Blau Varadero byder på det absolutte begreb af all inclusive luksus. Der er mad så langt øjet rækker, søde bartendere og personale, som hellere end gerne serverer for dig samt store lækre værelser.
Der er forskellige typer af underholdning om aftenen. Blandt andet byder hotellet på lektioner i salsa - alt sammen med et smil på læben fra instruktørerne.
Der er barer for enhver smag, både i hotellet og hele vejen ned til stranden, hvor hotellet har sine egne liggestole og en strandbar, hvor man kan få serveret drinks.
Derudover har hotellet et udmærket motionscenter samt apotek/læge, hvor en af vores medrejsende kunne blive tilset og behandlet, således at vi kunne undgå en tur tilbage til Havana til hospitalet.
Der er plads til mange gæster og mange gæster, de larmer og omgivelserne indenfor gør at det er alt for stort til at være hyggeligt - især ved aften-buffet. Derfor får hotellet kun 4 stjerner.

Dato for ophold: april 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, 248camillap
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David N, General Manager hos Blau Varadero Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. december 2016
Google Oversæt

Dear Camilla P,

Thank you very much for the time you took in writing your impressions about our hotel on TripAdvisor after your visit.

It is a pleasure for us to know that our customers feel comfortable and glad with our facilities and services because this is the main goal of our Hotel Blau Varadero.

We hope to welcome you back very soon.

Best regards from Varadero

David Nuñez Alvarez
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. december 2016

Et holetresort der har alt hvad hjertet begærer..
Søde mennesker, god service, super flot hotel, fantastisk strand.
Det eneste minus er at det kunne ligge hvor som helst i verden.. man aner ikke man er i Cuba.

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Tine S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David N, General Manager hos Blau Varadero Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. december 2016
Google Oversæt

Dear Tine S,

Thank you very much for the time you took in writing your impressions about our hotel on TripAdvisor after your visit.

It is a pleasure for us to know that our customers feel comfortable and glad with our facilities and services because this is the main goal of our Hotel Blau Varadero.

We hope to welcome you back very soon.

Best regards from Varadero

David Nuñez Alvarez
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. november 2016

Fremragende mad til alle måltider - ingen grund til at frygte maveonder.
Rent og pænt alle steder og utrolig mange ansatte til hele tiden at sørge for at opfyldes ens ønsker . Altid med smil på læben

Negativ: fugle i spisesalen
Drinksene i lounge baren blev lavet for hurtigt og elske ens

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, 875dortef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
David N, Director General hos Blau Varadero Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. november 2016
Google Oversæt

Dear 875dortef,

Thank you for rating our resort Blau Varadero and for sharing your recommendations to our potential customers.

We were very happy to welcome you back in your home away from home, and provide you with the kind of service we are well known for. It is also a pleasure to learn you enjoyed our service and our staff.

Your friends at Blau Varadero Hotel will be waiting for your return, we miss you already!

Sincerely

David Nuñez Alvarez
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser