Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.132)
Filtrer anmeldelser
4.132 resultater
Medlemsvurdering
893
1.608
1.000
428
203
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
893
1.608
1.000
428
203
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.132 anmeldelser
Anmeldt d. 5. august 2017

Familien havde 3 overnatninger i juli måned 2017 på dette smukkke gamle hotel, hvor man fornemmer ånden fra de gode gamle dage i Havanna.
Vi var så heldige at få værelser på 8. etage og fik lov til at indtage vores morgenmad på 9. etage - en restaurant med den flotteste udsigt over byen.
Man bor her direkte i den gamle bydel.
Der er levende musik i baren.
Dejligt pool område med snack bar.
Et meget venligt og hjælpsomt personale.
En stor tak til medarbejderne og Sylvester Sylvain Chauvet for et godt ophold - vi kan kun anbefale at besøge hotellet - man skal blot huske på, at hotellet er kendetegnet ved, at det har mange år på ryggen - men at det løbende renoveres under hensyntagende til hotellets historie.

Overnattede: juli 2017
1  Tak, Ole K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylvain C, Gerente hos Hotel Mercure Sevilla Havane, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. august 2017
Google Oversæt

Dear Ole.K,

Thank you for your good review of your last stay in our hotel, I will share your comments with all the team, they will be glad to know that you had a Good time with us!
All of our efforts are in order to deliver the best quality-price-service relation to all of our guest. We all hope you can come back soon and enjoy again.

Gerardo Souto dir.res@sevilla.gca.tur.cu
Atentamente,
Gerardo Souto
Director Residente | Mercure Sevilla La Habana

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. marts 2016

Vi havde 3 overnatninger her på hotel Sevilla der blev bygget 1908 der bærer præg af at der ikke er sket meget siden på dette gamle hotel. Alt er vel som forventet. meget gammelt og slidt og ikke altid vil være perfekt på hotellet og værelset, hvor man ikke skal holde fast i noget på badeværelset såsom håndklædestang, bruser, badeforhæng etc uden at være bange for det falder ned. Dog var musikken ved receptionen rigtig hyggelig, med baren og snack område hvor lokale musikere spiller hver dag/aften et par timer. De købte Wifi kort virkede dårligt på omkring 30% af tiden. Morgenmaden var okay, men mød tidligt op.

  • Overnattede: januar 2016, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, GERT58
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylvain C, Gerente hos Hotel Mercure Sevilla Havane, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. marts 2016
Google Oversæt

Dear GERT
It is true that our hotel is very old, like our city. Right now we are doing renovations and also in our city are going to improve the image changes. But we want to do this without losing the style that characterizes us. That is why we are working carefully to provide comfort to our customers without giving modern image. Havana is appreciated for its culture, history and environment that recreates, like our hotel and that our customers really like. We are very glad that you have liked our music and our services! Thanks for your feedback.
Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. januar 2016 fra mobile enheder

Fint hotel med store og flotte værelser, sengen var dog lidt hård.
Vi boede på 6. sal og havde en flot udsigt over Havana og havet.
Ligger fint i forhold til centrum (den gamle bydel) ca. 6-8 min til fods.
2 ting vi ikke var tilfredse med: maden var meget ringe, specielt juleaften var ufattelig dårlig ! - og så blev vi snydt/holdt op af en af deres ansatte (og hans kone/kæreste) fra deres "sikkerheds afdeling" der pressede os for penge til hans barn, en direkte ubehagelig oplevelse.

Overnattede: januar 2016, rejste som par
1  Tak, CDScheel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylvain C, Gerente hos Hotel Mercure Sevilla Havane, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. februar 2016
Google Oversæt

Dear CDScheel:
We are happy that you have chosen our hotel for your stay in Havana. We see that you enjoyed our great location in the historic center of the city and the wonderful views that can be seen from our building. However, we deeply regret that you have not liked the food. This will be taken into consideration for the work of the kitchen in our hotel. You mention the incident is being investigated, but in advance we apologize for the inconvenience you experienced as a result.
Thanks for your feedback.
We hope to have you back here.
Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. januar 2015 fra mobile enheder

Skønt gammelt hotel, som oser af levn og sjæl fra fortiden.
Spændende at bor på værelset, hvor den gamle klassiske stil er bevaret, dog er der nyere badeværelse
Der var live klassisk kammermusik til den udemærket morgenbuffet.
Venligt og hjælpsomt personale.
Salsa musik og optrædende flere gange om dagen i barområdet. Det er også det eneste sted, hvor man kan bruge Wi-Fi, men det er ok
På hotellet er der også et dejligt pool område, hvor der også er tilknyttet Café.
Hotellet ligger super centralt, med det pulserende liv lige udenfor døren, og tæt på alting.
Jeg vil bo der igen, hvis jeg kommer tilbage til Havana.

  • Overnattede: december 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Eric P, Gerente hos Hotel Mercure Sevilla Havane, svarede på denne anmeldelseSvarede 26. januar 2015
Google Oversæt

Dear customer:
Thank you very much for your comments; they help us to keep working towards a better customer satisfaction.
Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2014 fra mobile enheder

Der lugter lidt af mug, fordi der ikke bliver luftet ud - hvilket er rigtig ærgerligt, da det ellers er et smukt gammelt hotel. Men hvis man beder om et værelse ud mod "ramblaen" og sørger for at holde aircondition igang er det meget bedre. Hotellet er lidt en oase midt i den slidte by. værelserne er helt fine, badeværelset er rigtig godt og med varmt vand, hvis man er tålmodig. Der er tv med en del kanaler samt som nævnt aircondition.
På hotellet er der en skøn pool, som man kan dase ved efter en dag med oplevelser i byen. Et godt tip er at tage en drink eller middag på 9.etage. Der er en smuk restaurant fra 30'erne med den flotteste udsigt til byen. Beliggenheden er god, og man kan uden problemer gå til centrum. Ville bo her igen.

Overnattede: juli 2014
Tak, Mia P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sylvain C, Director General hos Hotel Mercure Sevilla Havane, svarede på denne anmeldelseSvarede 17. februar 2017
Google Oversæt

Hello,
I'm the new General Manager of the Mercure Sevilla since February 2016, if you plan to return to the Mercure Sevilla, please feel free to contact me directly.
Best regards.

Sylvain Chauvet
H1870-GM@accor.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser