Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Asakusa
 Omvisning i Asakusa
2 anmeldelser
fra 42,98 $
Flere oplysninger
Tokyo Asakusa Rickshaw Tour
1.264 anmeldelser
fra 47,88 $
Flere oplysninger
fra 157,00 $
Flere oplysninger
fra 199,00 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (6.105)
Filtrer anmeldelser
6.105 resultater
Medlemsvurdering
3.284
2.305
450
44
22
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
3.284
2.305
450
44
22
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6.105 anmeldelser
Anmeldt d. 9. december 2019

Min samlever er aktiv buddhist og selvfølgelig skulle vi besøge templet. Templet er flot og fredfyldt og det er ligeledes rart at begive sig rundt i området.Vi var ikke de eneste turister, der havde fået tanken at besøge templet, så man skal ikke tro man har området for sig selv

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, ErikMollerMadsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. april 2018

Fint område med japanske butikker og helligdommen senso-ji. Et besøg værd. Se udsigten fra taget af turistbureauet.

Dato for oplevelse: april 2018
Tak, VendeliaTravels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. november 2017 fra mobile enheder

Ingen stor oplevelse. Mange mennesker og ikke noget stort syn. Dog er der Glimmerende indkøbsmuligheder for turisten der mangler en souvenir.

Dato for oplevelse: november 2017
Tak, Lasse1977
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2016

Et rigtig fint sted, men der var alt for mange mennesker. Det er et imponerende bygningsværk midt i byen.

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, vibekeandersen2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. marts 2016 fra mobile enheder

Hvis man er i området er det et besøg værd. Kom tidl. da der er mange mange mennesker. Foran templet kan man købe alt muligt forskelligt, prisen er dig sat op da der kommer mange turister.
Dog ikke noget jeg vil køre efter hvis man ikke skal andet i dette område.

Dato for oplevelse: marts 2016
Tak, Nynne000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser