Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Albergo comodo ed economico”
Anmeldelse af Albergo Nardini

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Lentate sul Seveso
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Albergo Nardini
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Lentate sul Seveso
Anmeldt 18. marts 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2016, rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, lucaolce73
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 7 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, kate0914
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2015, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Rocco A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2014, rejste som par
    • Værelser
    • Service
Tak, freednat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2011, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Elefante77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Albergo Nardini? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Albergo Nardini

Adresse: via Nazionale dei Giovi, 202, 20030, Lentate sul Seveso, Italien
Beliggenhed: Italien > Lombardiet > Province of Monza and Brianza > Lentate sul Seveso
Faciliteter:
Bar/lounge Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Lentate sul Seveso
Antal værelser: 30

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering