Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Omg what is this. A multi coloured bar with closset sized rooms.”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Meister Bar Hotel Fichtelgebirge
Vurderet som nr. 2 ud af 2 hoteller i Marktredwitz
Anmeldt 12. oktober 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, John S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 26 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, printer066
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Torsten M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: zur Bahnhofseite nicht zu empfehlen
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, GuenterMuenchen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, HerbertBachler
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Marktredwitz
0,5 km væk
Hotel Bairischer Hof
Hotel Bairischer Hof
Nr. 1 af 2 i Marktredwitz
17 anmeldelser
18,2 km væk
Siebenquell GesundZeitResort
Siebenquell GesundZeitResort
Nr. 1 af 3 i Weissenstadt
48 anmeldelser
9 km væk
Golfhotel Fahrenbach
Golfhotel Fahrenbach
Nr. 1 af 2 i Troestau
39 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,6 km væk
Am Wald
Am Wald
Nr. 1 af 2 i Marktredwitz
10 anmeldelser
Vis priser

Har du været i Meister Bar Hotel Fichtelgebirge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Meister Bar Hotel Fichtelgebirge

Adresse: Bahnhofsplatz 10, 95615 Marktredwitz, Bayern, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Bayern > Franconia > Upper Franconia > Marktredwitz
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 2 hoteller i Marktredwitz
Prisområde: 727 kr.-810 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Meister Bar Hotel Fichtelgebirge 4*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Meister Bar Hotel Fichtelgebirge. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering