Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jan F

Tænk jer rigtig godt om.

Anmeldelse af Sauntehus Slotshotel
2,0 ud af 5 boblerAnmeldt 28. feb. 2018
Tænk jer rigtig godt om, inden i bestiller jeres fest hos Danske Slotshoteller, en aftale er ikke nødvendigvis en aftale.
I vores tilfælde har Danske Slotshoteller, Gorm Lokdam beregner sig 20% ved aflysning, ikke af de 7000 kr. vi betalte i depositum, men af det samlede estimerede beløb som festen skønnes at ville have kostet.

Nedenstående er hvordan vi oplevede forløbet, da vi aftalte, bestilte og senere afbestilte vores sølvbryllup hos Danske slotshoteller, Sauntehus.
Sølvbrylluppet skulle afholdes på Sauntehus 28. april 2018
Alt startede fint, da vi aftalte og modtog vores reservations aftale 18. januar 2017, menu, overnatning med rabat til vores gæster og lokaler blev skrevet ind i aftalen, samt pris pr. kuvert og ikke mindst et depositum på 7000 kr. i aftalen er depositum, og vilkår for tilbagebetaling af depositum, udførligt beskrevet i et separat afsnit, bl.a. kunne vi aflyse arrangementet fsva spisning 4 uger før, og fsva værelser 8 uger før arrangementet 28. april 2018, dette ville koste 20% i gebyr. (Hvilket vi fandt var fair nok)
Samtidig blev det aftalt at vi skulle komme til Sauntehus i starten af 2018, for at se lokaliteterne og aftale bordpynt, menu, vin mm.
Vi forsøgte flere gange at ringe og maile til Danske slotshoteller med spørgsmål, de fleste gange uden nogen reaktion, og de få gange det lykkedes at få en reaktion, var den både uhøflig, arrogant og ligegyldig.
Især vores oplevelse med ejer Gorm Lokdam var meget ubehagelige. (prøv at google ham, i får mange hit)
Vi blev mere og mere utrygge, og frygtede at vores Sølvbryllup var ved at blive ødelagt, en ærgerlig følelse da det jo netop skulle være vores store dag.
5. februar 2018 tog vi på Sauntehus for at aftale en såkaldt ”køreseddel” i virkeligheden bare en finere opstilling af allerede aftalte reservationsaftale, dette møde gik fint, på intet tidspunkt talte vi om pris, da det jo allerede var aftalt i reservationsaftalen.
12. februar 2018 modtog vi ”køresedlen” og en mail fra Sauntehus hvori prisen uden nogen som helst forklaring var steget ca. 21%.
13. februar 2018 skrev vi til Danske slotshoteller og udbad os en forklaring på den voldsomme stigning.
21. februar 2018 kl. 0744 havde vi stadig intet svar fået fra Danske slotshoteller, og vi besluttede derfor at sende en mail, hvor vi aflyse hele arrangementet, og bad om at få 80% af vores depositum tilbagebetalt.
Samtidig meddelte vi, at vi ville tilbagemelde vores oplevelse på internettet.
21. februar 2018 kl. 1005 altså godt 2 timer efter, kom der godt nok liv i ejer Gorm Lokdam, der bekræftede afbestillingen, og meddelte os, at han forbeholdte sig retten til at rejse erstatningskrav for bagvaskelse og afpresning, og i øvrigt ville beholde hele det indbetalte depositum på 7000 kr.
23. februar 2018 mailede jeg igen til Gorm Lokdam, og udbad mig en forklaring på stigningen, og også denne gang tilbød jeg, at han kunne nøjes med at tilbagebetale 80% af depositummet, men Gert Lokdam har indtil nu undladt at svare.

Kort og godt, vores oplevelse er, at man skal holde sig langt fra Danske slotshoteller og Gorm Lokdam, da han efter vores mening har en både flosset og anløben forretningsmoral.

PS. Efterfølgende har vi hørt fra de af vores gæster, der bestilte værelser, at de først fik værelsesrabatten, da de selv krævede at få den pris, som jeg havde aftalt med hotellet.
Moralen er, at man altid skal checke udbyder på internettet, inden man betaler og tror at man har en god aftale.
Vi håber med denne anmeldelse, at kunne varsko andre inden de træffer aftaler med tvivlsomme udbydere.
3,0 ud af 5 boblerVærelser
3,0 ud af 5 boblerRenlighed
2,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Front of the Hotel, with the sunset
2.5 km fra Sauntehus Slotshotel
      13.2 km fra Sauntehus Slotshotel
      Restaurant
      Vis flere hoteller i Hornbæk
      Anmeldt d. 24. februar 2018 fra mobile enheder

Vi kan varmt af vores hjerter anbefale slotshoteller.dk.Er så rart hyggeligt og forkælelse.Altid så søde personale.Ann og hendes mand er kæmpe engler som fortjener de største roser.Ens drømme bli'r opfyldt.Altid rent pænt.Alt hvad man kan ønske sig af ophold er god dem.Så de fortjener alle de stjerne man kan give.Hvis man trænger til ro,blive ladt op og vil væk fra stres,ens hverdag så besøg et af de 6 slotshoteller.dk har så bli'r finder man sin indre ro og glæde.Man lever kun en gang og livet er kostbart så giv jer selv et ophold og jeres sjæl vil blive ladt op på ny.Maden gid,vin,hyggen,romantisk og mærk freden,roen.Ann og hendes mand gør alt så godt og uden dem var de bedste slotshoteller her i Danmark ik til.Så prøv det og i vil finde det bedste frem i jer selv og mærk livet på Kokkedal slot,Store Restrup,Sophiendal,Hvedholm Slot,Sauntehus,Vraa slot.de kærligste hilsner fra anette

3  Tak, anettemusse
      Anmeldt d. 22. februar 2018

Super hyggelige og anderledes omgivelser med meget serviceminded betjening. Maden var helt fin, men næppe den man kommer så langt for.

Vi overnattede ikke på stedet men det havde været muligt til en meget fornuftig pris.

Tak, peterjC9785YL
      Anmeldt d. 30. januar 2018 fra mobile enheder

Vi har været på slotsophold med en deal.
      Det har været et dejligt ophold.
      Modtagelsen var fin, værelset rigtigt hyggeligt.
      Den 5 retters menu var kanon god og velsmagende.
      Vi fik en rigtig god servering og blev godt betjent af tjeneren.
      Vi fik en bailey til kaffen, da vi måtte gå over gårdspladsen på grund af malearbejde. Igen god service.
      Morgenmaden var rigtig god og der var rigeligt af den.
      Så alt i alt et super ophold, vi godt vil anbefale andre at prøve.
      Det eneste vi kunne klage over var at de ikke havde sørget for sne, det kunne have været hyggeligt.

Dato for ophold: januar 2018
      Tak, jfrederiksen57
      Anmeldt d. 14. januar 2018

Vi skulle holde juleaften uden vores børn, og valgte Sauntehus Slotshotel, fordi vi syntes det så godt ud og lød exklusivt. Efter mødet med en lidt spids receptionist fik vi vores "Brudeværelse" som kostede ekstra. Det var så bare el lille værelse med nogle svenskstribede stoffer i romantisk stil. Et meget lille garderobeskab, en inibar med 1 flaske bobler + 1 cola samt 2 hvidvinsglas. Alt var slidt og skunk-lemmen røg ud, når døren blev lukket. Badeværelset var fint med med plastic sæbeautomater og uden et håndklæde til fødderne. Der var hygge i Pejsestuen emed ild i pejsen og hygge med dejligt gløgg, kager, boller mm. Alt sammen fint og hyggeligt. Vores skuffelse over Sauntehus kom da vi skulle spise julemaden, som blev portionsanrettet. Konfitteret andelår, 2 hvide + 2 såkaldt brunede kartofler, list sovs, lidt rødkå og lidt syltetøj. Alt det smagte godt.Men herefter måtte vi kalde på resten. Vi blev betjent af 2 meget unge mænd (De var studerende og havde fritidsjob her), De løb spidsrod mellem køkkenet og vores sal for at betjene 29 mennesker med portionsanretninger, vand, vin (Hvor alle havde valgt forskelligt og hvor der skulle skænkes op), sovs, flere kartofler, Flæskesteg mm. Det blev til MEGET ventetid. Vinen var dårlig både ved vores bord og naboens bord, De unge mennesker gjorde, hvad de kunne, men det var ikke godt nok på en Juleaften på SLOT, Ris a la manden smagte absolut ikke hjemmelavet. Der var flere ærgerlige ting ved den dyre juleaften og vi har skrevet til ejerne og hotellet, men ikke fået svar.Kan ikke anbefales

Dato for ophold: december 2017
      • Rejsetype: Rejste som par
        • Renlighed
      2  Tak, wamberg
      Anmeldt d. 4. december 2017

Super hyggeligt og med ild i pejsen. Hjemmelavet æbleskiver, kage og varmt chokolade og hvad ellers man er til. Kan varmt anbefale en udflugt til Sauntehus. Flot pyntet til jul med nisser med mere. Venlig og service minded personale.
      Vi kommer klart igen til næste år.

Dato for ophold: december 2017
      • Rejsetype: Rejste med familie