Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad og fin betjening”
Anmeldelse af Knud

Knud
Prisklasse: 75 $ - 325 $
Beskrivelse: Kystnært bistrokøkken på havnefronten i Hundested.. Stor terrasse- ild i ovnen- vild vin.. og klassiske smage. Meget skaldyr- meget frisk fisk- en go bøf.. og masser af grønne retter... Til tider uforlignelig- ind imellem uregerlig- For de fleste en oplevelse og en nogle gange bare et sted ''komplet uforståeligt..''.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Kystnært bistrokøkken på havnefronten i Hundested.. Stor terrasse- ild i ovnen- vild vin.. og klassiske smage. Meget skaldyr- meget frisk fisk- en go bøf.. og masser af grønne retter... Til tider uforlignelig- ind imellem uregerlig- For de fleste en oplevelse og en nogle gange bare et sted ''komplet uforståeligt..''.
Anmeldt 12. august 2021

Middag en onsdag aften.
Vi blev positivt modtaget og den gode service fik vi hos alle hele aftenen.
Og maden var ganske glimrende. Vi spiste et par flotte friske rødspætter der var stegt i smør.
Og så smagte vi de meget omtalte fritter - og konklusionen er: De er fremragende!

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, Klynge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 103 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021

Sidste år var 1. år vi prøvede Knud. Vi tænkte dengang at de kunne mere end det de havde vist sidste år, så vi var klar til frokost igen i år. Og det er jo et lækkert sted på den hyggelige havn, så rammerne er til stede. Til gengæld er service og professionalisme blandt personalet pinlig. De ved ikke noget og siger ikke noget. Vi tænkte at Knud, lige som så mange andre steder, kæmper med at få personale. Så vi så gennem fingre med den ultimative mangel på service. Vi valgte en slags frokostplatte med 5 små serveringer (sild, fiskefilet, tatar, paté og ost). Alle serveringer var mangelfuldt smagende og underligt underkrydret. Og som prikken over i’ et var osten uspiselig da den formentligt havde stået ude så længe at den var blevet tør. Det bliver næppe til et 3. gensyn

Dato for besøg: august 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mia V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

I en naividitet om at kunne få plads til aftensmad en varm sommeraften i juli på Knuds i Hundested dukkede vi op. Med det store antal gæster der var, måtte vi nok erkende, at vi skulle indtage aftensmaden et andet sted.
Men NEJ! Vi fik af den flinke tjener anvist en plads til to - godt nok inden for, men det blev vi glade for, idet det hen af de senere aftentimer blev lidt småkoldt :-)

Vi fik hurtigt menukortet, og her var mange fiskeretter. Det blev så en af dem.
Jeg havde aldrig smagt Moules Frite, så det blev jeg lokket til at bestille - og må indrømme, at det smagte ganske godt.

Maden kom hurtigt - og så var det rigtig gode fritter. Kompetent og høflig betjening.

Absolut et sted jeg gerne kommer igen.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Livsnyderen2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021 fra mobile enheder

Jeg kom kl 16.30 fik at vide at køkkenet var lukket til kl 17.
jeg sagde ok så tager jeg bare en drink
kl 17 Beder jeg så om en menu men får at vide vores bord er bookede kl 17.30 til andre, jeg gjorde opmærksom på at jeg sagde ved vores ankomst at jeg var virkelig sulten og skulle spise.
Tjenerens svar var bare NEJ ?
Tjeneren var så uforskammet at jeg bare rejste mig og gik ud af døren
Synd at dårligt personale skal ødelægge mit besøg på hvad der ellers så ud til at være det eneste sted i hundested man kan få ordentlig mad, nu går vi ned og spiser en burger på deres streetfood område
Ps gik fra en regning på en kande vand og en cocktail,
Kommer gerne ned og betaler hvis der en manager som er der til at tage imod betalingen

Dato for besøg: juni 2021
Tak, gozzidaydream
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 fra mobile enheder

Rammen burde være perfekt med beliggenhed på hyggelige Hundested havn. Men et rodet lokale og en uinteresseret tjener var det første vi mødte.
Interessen blev lidt større da vi bestilte deres signaturret Plateau ’’de friske skaldyr’’. Smagte egentlig ok, men til 355 kr. var forventningen mere spændende skaldyr, men den var domineret af billige blåmuslinger, krabbeklør og pilselv rejer. Der var da lidt østers og jomfruhummer til at trække lidt op, men slet ikke nok. Konksneglen vil jeg ikke kommentere, men dem må de gerne fortsætte med at eksportere til Kina, de sætter åbenbart pris på dem.
Burde have kostet væsentlig mindre, så havde det været ok - hvis man altså kan se bort fra betjeningen.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, W3682NAdennism
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Knud, kiggede også på

 

Har du været i Knud? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering