Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
1.195 kr.
Refusionsberettiget før ons. 24. apr.
Morgenmad inkluderet
Hotels.com
1.195 kr.
Refusionsberettiget før tor. 25. apr.
Morgenmad inkluderet
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
Expedia.com
1.195 kr.
Refusionsberettiget før tor. 25. apr.
Morgenmad inkluderet
Forudbetaling er ikke nødvendig
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (112)
Filtrer anmeldelser
112 resultater
Medlemsvurdering
40
41
23
5
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
40
41
23
5
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
41-46 af 112 anmeldelser
Anmeldt d. 4. marts 2016

Hotel Sidesporet ligger i enden af hovedstrøget lige ned til vandet. derfor har man både den ideelle beliggenhed og den skønne udsigt. Værelserne er indrettet i gammel stil og restauranten byder på virkelig veltillavet a la carte til rimelige priser. De er tillige gode til stemning, hygge og private fester.

Værelsestip: Mod vandet
Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, 533gittes
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. januar 2016

Med udsigt over vandet ved første parket fik vi "Brudesuiten", som vores værelse så smukt hed. Fint indrettet med et bryllupstema gav min kone og jeg fantastiske og romantiske omgivelser.

Personalet var rigtig søde - Og jeg havde helt klart følelsen af jeg fik den "ekstra gode behandling". Fantastisk...

Maden var super lækkert og specielt min forret der bestod af en rejecocktail overraskede mig da køkkenet bestemt ikke havde lavet en traditionel, men derimod en lækker frisk og opløftende rejecocktail. Hovedretten... Lad mig bare sige at få sådan en gang mos m/ urter og Osso Buco siddende i en hyggelig restaurant og snevejr udenfor var rigtig lækkert.

Kan klart anbefales!

Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, spocal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 12. januar 2016

Gammelt vandrerhjem, hyggelig indrettet, med gæstekøkkenet og restaurant. Det var bare som om at vi som gæster var temmelig ligegyldige. Både ved ind og ud checkning, og i restauranten. Jeg tror ikke at køkken personalet ved at alt kan høres i restauranten.

Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Spisebordet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. december 2015

Super hyggeligt hotel med nærmest svensk atmosfære (træ-paneler m.m.)
Stedet bærer bestemt ikke præg af at være tidligere vandrehjem.
Lille fælles køkken og hyggelig opholdsstue på gangen.
Vi kommer bestemt igen

Dato for ophold: december 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, lelars
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. oktober 2015

Jeg besøgte Sidesporet i forbindelse med et kurophold i det nærliggende hammam og tyrkisk sauna. De havde nogle venlige og imødekommende receptionister gennem hele mit ophold, men jeg synes, at det var lidt kikset, at nogle af personalet ikke havde styr på nogle praktiske ting i forhold til kuropholddelen. Min kæreste og jeg fik tildelt et fint dobbeltværelse, som var godt, men en anelse småt og synd at det var to enkelmandsenge, der var skubbet sammen......også var det til vores store overraskelse, at vi fik tildelt bryllupssuiten. Dette kunne receptionisten godt have informeret, da hun gav os værelset - når det nu ikke er en bryllupsrejse, vi var på.

Dato for ophold: oktober 2015
1  Tak, milenametrak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser