Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bliver ikke bedre”
Anmeldelse af Restaurant Linden

Restaurant Linden
Prisklasse: 48 $ - 129 $
Køkkener: Fransk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 22. august 2020 fra mobile enheder

Mad, vin og betjening i særklasse. Blandt fem bedste italienske restauranter i DK og klart egnens bedste spisested.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 770PeterH770
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

17-21 af 62 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020

Familiefrokost. Maden perfekt. Skønne vine. Værtspar nærværende, glade og yderst servicerende. I får vores bedste anbefalinger

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 404liseh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 fra mobile enheder

Helt fantastisk lækker, virkelig smagfuld mad og en udsøgt betjening! Spændende og gode vine - der bliver ikke sparet på noget. Vi kommer helt klart igen, vi havde den dejligste aften!

Dato for besøg: august 2020
Tak, mariakll
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Sammen med et vennepar gæstede vi Linden d.31.7, hvor alt gik op i en højere enhed fra det øjeblik vi ankom til vi 4 timer senere takkede for en dejlig aften.
Atmosfæren er hyggelig, som på en restaurant i Italien, hvor værtsparet kræser om gæsterne. Maden og vinene var super. Kokken kom og hilse på - herligt.
Der var god plads mellem bordene, hvilket vi også satte stor pris på.
Vi glæder os meget over, at Holbæk har fået sådan et dejligt sted, som vi ser frem til at gæste igen.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, 671kjeldb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 fra mobile enheder

En italiensk perle på markedspladsen i Holbæk. Dette hyggelige sted med hjemlig hygge får vores bedste anbefalinger. 1 for dejligt spisekort, 1 for venligt dygtigt personale, 1 for meget velsmagende mad - og det gælder alt vi smagte, 1 for at vi kunne smage på vinen inden vi valgte, 1 for god tid og helt sikkert 1 for på gensyn

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, Turist622
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Linden, kiggede også på

Holbæk, Holbaek Municipality
Holbæk, Holbaek Municipality
 
Holbæk, Holbaek Municipality
Holbæk, Holbaek Municipality
 

Har du været i Restaurant Linden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering