Jeg var booket 1 nat af mit firma og fik værelse på 2. Salen. Det var desværre ud mod Kalundborg vejen og fik en del sol ind, så det var kanon varmt, da personalet havde ladet radiatoren stå på 2 og trukket gardinerne fra vinduerne. Temp. var 24 grader udenfor. Jeg kampsvedte indenfor i værelset. Fik lukket radiator og åbnet vindue, trukket gardiner for, så meget det lod sig gøre. Alligevel var temperaturen uudholdelig, da jeg ramte sengen ved 22-tiden. Desværre viste det sig, at lyset fra 3. Salen på den anden bygningslænge, faldt ind ad mit åbne vindue, på hovedgæret af sengen og i ansigtet. Kunne fortsat ikke trække gardinerne for, pga. varmen, så jeg måtte ligge omvendt, med fødderne ved hovedgærdet og hovedet i fodenden. Rimelig hård madras og yderligere var der en fest i gang i et hus længere ind ad Kalundborgvejen, som også spolerede ens nattesøvn. Nej, jeg har ikke lyst til at overnatte igen, med mindre de får indført et lydløst klimaanlæg på samtlige værelser, så man kan sove med lukket vindue. Ellers ok med rengøring af værelset, personalet var rimelig på, maden (bestilt af firm) tjae, ikke noget specielt og du kunne få tilsvarende andre steder i byen, til billigere penge. En kollega var til gengæld rigtig uheldig. Han fik værelse ud mod nogle høje træer, og vågnede op med et hvepsestik og 10 hvepse i værelset... ps. Hvis du hører en lyd om natten, som om nogen suser ned af et parketgulv på et skateboard, så er det bare elevatoren