Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke pengene værd”
Anmeldelse af Orø kro

Orø kro
nr. 58 af 96 Restauranter i Holbæk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. juli 2020

En noget trist oplevelse. Betjeningen var ikke imponerende, ingen vegetarretter på menukortet (trods annonceret på hjemmesiden), drikkevarer inkl. postevand var alt for dyrt og hygiejne ikke i top.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, RebeccaV1154
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 40 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 fra mobile enheder

Vi ventede 1,5 time på noget elendigt mad. Bøfferne skulle ha været af bedre kvalitet, men det kunne ikke smages. Meget sejt og smagte generelt rigtig dårligt. Det bedste vi har at sige er at vinene var okay...

Dato for besøg: juni 2020
Tak, J4891KBjanc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 fra mobile enheder

Jeg havde booket et ophold med min veninde via Smartbox, og der var åbenbart gået noget galt i kommunikationen mellem Orø Kro og Smartbox. Så der var ingen reservation til os og “værtinden” brugte en del tid på at bebrejde os, at vi ikke havde bestilt direkte hos Orø Kro. Det står der ingen steder at man skal og vi havde fået en bekræftelse på vores reservation fra Smartbox. Hun finder til sidst et værelse til os, men i en tilbygning som i den grad trængte til en overhaling. Der var utrolig meget kalk i håndvasken på badeværelset og der var byttet rundt på varmt og koldt hanerne.. :-/
Udsigten var bestemt ikke god, men kroen ligger i et naturskønt område, som inviterer til gåture.
Inkluderet var en 3-retters menu, og det er maden og den mandlige tjener der hiver anmeldelse op fra 2 stjerner til 3. Det var lækker mad og der var rigeligt af den. Men en anbefaling herfra vil være at investere i salt og peber kværne i stedet for små “papirsposer” med salt og peber..

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 566perniller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Vi var meget overraskede over, hvor stor forskel der var på menuen fra sidste år og til denne gang. Det var så lækkert og indbydende, og smagte så dejligt, at deres kok fortjener nogle stjerner. For første gang havde jeg lyst til at fotografere maden, inden jeg begyndte at spise ( ellers en uvane). Og så var der RIGELIGT af den. Betjeningen var venlig og kompetent. Værelserne var nyindrettede og rene og pæne. Og ikke mindst prisen var i den lave ende.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Bente V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. december 2019 fra mobile enheder

Vi var der i sommeren 19 til grillbuffet.
Alt kød var råt og kylling var blodig.
Brødet var godt men ikke gennembagt.
Betjeningen var forfærdeligt og tjeneren var så uforskammet at det var provokerende.
Ingen beklagelse, rabat, forståelse bare sure miner og uforskammethed.
Hop kroen over og tag et smut til Holbæk at få lidt god mad.
1 år fra nu er forpagteren konkurs og måske kommer der nogle til der har lysten til maden og gæsten.

Dato for besøg: august 2019
Tak, notonlymyusername
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Orø kro, kiggede også på

Holbæk, Holbaek Municipality
Holbæk, Holbaek Municipality
 
Holbæk, Holbaek Municipality
Holbæk, Holbaek Municipality
 

Har du været i Orø kro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering